Csajok Magazin

MAGENTA 2013 tavasz/nyár kollekció

Az idei kollekciót a finom, üde pasztellszínek jellemzik, a vanília, a mandula, a lazacszín és az égkék.

Többféle stílust ötvöz az összeállítás, így bármely korosztályban mindenki megtalálhatja a számára kedves darabokat. Megjelenik a fiatalos, vagány forma, a bájos, csipkés romantikus irány és a klasszikusabb, elegáns vonal.

 

Az exkluzív minőségű, puha és különösen bőrbarát anyagoknak, valamint a lazább, bővebb fazonoknak köszönhetően mindegyik ruhadarab kényelmes viseletet biztosít, a Magentánál már megszokott kifogástalan minőségben. Ehhez társulnak a különböző anyagok kombinációi mely anyagok összedolgozva együttesen egy tökéletes összképet adnak.

Dankó Ágnes a kollekció megálmodója elmondta, hogy inspirációként a természetből merítette az ihletet. „Egy tavaszi hajnal, a felkelő nap, a csicsergő madarak és a nyíló virágok illata járt a fejemben, amikor terveztem a kollekciót, így a darabok színeit és formáit teljes egészében átjárja a természet üdesége.”

 

Magenta 2013-as tavaszi kampányképei, egy dzsungel hangulatát idézik, ám a stáb nem utazott olyan messzire, a képek a budapesti füvészkert pálmaházában készültek. A csodálatos fotók hűen tükrözik a Magenta tavaszi, induló kollekciójának ízlés és formavilágát.

A fotózáson készült werkvideó:
http://www.youtube.com/watch?v=-sdL0-jN5tg&noredirect=1

Kreditek: Fotó: Baksa Norbert, Fotóasszisztens: Koncsek Ádám, Modell: Molnár Fanni, Haj: Gellérthegyi Dávid, Smink: Vörös Reni, Styling: Vimola Vid Károly és Császár Enikő, Fotóprodukció: Tartott Roland és Dankó Dániel

www.mgnt.hu
www.facebook.com/magenta.mgnt

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top