Csajok Magazin

LUNCH TIME SURGERY – avagy mire elég az ebédidő?

Az ebédidő mindenkinek jár, Te döntöd el, mit kezdesz vele! Például megszépülhetsz mindössze egy, másfél óra alatt!

LUNCH TIME SURGERY – avagy mire elég az ebédidő?

Elmehetsz mondjuk falatozni egy jót, vagy kisétálhatsz a szabadba, vagy felfrissülhetsz, megszépülhetsz mindössze egy, másfél óra alatt.

Most bemutatjuk a legnépszerűbb ilyen típusú kezelést, a hyaluronsavas ráncfeltöltést.

 A hyaluronsavat néhány évvel ezelőtt vezették be kozmetikai töltőanyagként, amelyet bőrgyógyászok és plasztikai sebészek kezdtek használni a ráncok kezelésére és az ajkak feltöltésére. Hamarosan ez lett a legnépszerűbb anyag a szemek és a száj körüli ráncfeltöltésben.

A hyaluronsav természetes eleme a szervezetnek, a bőrben, illetve a bőr alatti kötőszövetben megtalálható. A vízmolekulákat megkötve megtartja a sejtek nedvességtartalmát, ezáltal fokozza és megőrzi a bőr rugalmasságát, ragyogását. A tiszta, gélszerű hyaluronsav a ráncok alá fecskendezve kiemeli azokat, ezáltal érjük el, hogy az arc felfrissült, üde, fiatalos, megjelenést kapjon.

A kezeléssel kapcsolatos leggyakoribb kérdések megválaszolásában Dr. Békés Annamáriavan segítségünkre, aki az IdealMed Orvos-Esztétikai Centrumban végzi az arcszépészeti beavatkozásokat.

Mennyi időt vesz igénybe a kezelés?

A kezelés mindössze 15-30 percet vesz igénybe, attól függően, hogy az arc mely területe(i) kerül(nek) kezelésre. A kezelést követően pácienseink folytathatják szokásos napi tevékenységüket.

Mi történik a kezelés során?

Egy igen vékony tűvel juttatjuk be a bőrbe a feltöltőanyagot. Apróbb barázdák esetében az injekció csak a felső réteget érinti, mély ráncok kezelésekor a bőr mélyebb rétegeit kell elérni.

Jár-e fájdalommal a kezelés?

A fájdalomérzet szubjektív, egyénenként változik és bizonyos mértékben az injekciós kezelések természetes velejárója. A feltöltőanyagok között azonban vannak különbségek, így pl. az új generációs hyaluronsavakat könnyedén lehet injektálni, lidocaint tartalmaznak, így a kezelés során fellépő fájdalomérzetet minimális.

Mennyire tartós a kezelés eredménye?

A hatás tartósságát számos tényező befolyásolja, így az életkor, a kezelt terület, a bőr állapota, a beadott töltőanyag mennyisége, az életmód, a ráncok mélysége és természetesen a páciens mimikája. A kezelés általában hosszan tartó ráncfeltöltést eredményez. Hatása akár 1.5 évig is eltarthat.

Milyen mellékhatások léphetnek fel?

Az injekciózást követően enyhe bőrpír, duzzanat, égő érzés, viszketés vagy kisebb bevérzések jelentkezhetnek az injekció beadásának helyén. Ezek a mellékhatások általában csak átmenetiek és sminkkel könnyedén elfedhetők.

További információk és bejelentkezés: www.idealmed.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top