Csajok Magazin

Limuzin bérlés-partylimuzin.net

Limuzin bérlés Budapesten és az agglomerációban esküvőre, születésnapra, partyhoz, városnézéshez, reptéri transzferhez, kivételes alkalmakra, vagy csak mert megérdemli a luxust.

Amikor egy egyedi tervek alapján készült, különleges limuzinban utazik az ember, amiből csak egy van a világon, egészen más érzés maga az utazás is. Ha egy szuper baráti társasággal

teszi mindezt, a pillanat felbecsülhetetlen. Képzelje csak el, hogy mindehhez még pluszban jön a tetőablakba való kiállás ahogy Budapest utcáin cirkálunk. Pezsgővel a kézben ahogy a

pillanat és a környezet megköveteli. Egészen furcsa egyvelege a luxus érzésének, a lazaságnak, és könnyedségnek.

A  Magyarországon egyedülálló 9+1 személyes, egyedi rendelésre gyártott exravagáns megjelenésű panoráma üveg tetős limo teljes teteje üvegből készült, így ha helyet folgal a bőr kanapén és kényelmesen hátradől, teljes panorámában gyönyörködhet, tehát nem csak oldalra, hanem szabad a kilátás fölfelé is! Mellette nyitható tető, napfénytető is található, amin menet közben kiállva is élvezheti az utazást. Különleges arany színű – gold glitter metál – autó messziről talán sárga színűnek látszik, de napfénynél vagy este a város fényéinél arany színben tündököl. A limuzinra – lambo door – felfelé nyíló ajtókat szereltek, így a 9 méter hosszú exkluzív megjelenésű Chrysler 300 C limuzin, amely tekintélyt parancsol az utakon, és jól mutat a fotókon. Ablakai teljesen lesötétítettek így teljes a diszkréció. Belső térben a legmodernebb fekete-fehér design, fekete bőr kanapé és fehér bárpult található, ami fel van szerelve hűthető italtartókkal és poharakkal. Különböző led-es világítások, színes hangulatfények, lézer fény és lézer show, nagy méretű lcd monitorok, és a nagy teljesítményű hifi berendezés – usb csatlakozással- ami gondoskodik a party hangulatról. A multimédiás központból filmeket tekinthet meg menet közben. A mozi élmény és az ingyenes wifi szolgáltatás teszik teljessé az utazást. A belső terében világító padló, – disco floor – és érintőképernyős vezérlőpanel is található. A rejtett oldalsó megvilágítás trendi külsőt kölcsönöz. Az elegáns megjelenésű limuzinban az egyedi fényeknek köszönhetően egy szempillantás alatt indul a party.

A partyszerviz az, amikor már menet közben indul a buli. A minőségi hangzás magával ragadja majd, és önfeledten fog bulizni a limuzinban. Természetesen a kedvenc zenéi szólnak, hiszen a limuzinban akár a youtube-ról is hallgathatunk zenét. Mennyivel stílusosabb jó zenéket hallgatva, és pezsgőt kortyolgatva megérkezni a buli helyszínére. Ideális esküvői autó, hiszen egy trendi és minden tekintetben luxuslimuzin. Az önmagában is szép autót feldíszítjük Önnek a megfelelő színű szalagokkal,  és virággal is. Profi sofőrünk talpig egyenruhában mindent megtesz azért, hogy a Nagy Napjuk tökéletes legyen. A limuzin bérlés Budapesten és az agglomerációban már ugyan úgy rendelkezésre áll, mint az összes nagyvárosban szerte a világban, ha reptéri transzferről van szó. Akár egy fontos tárgyalásra, akár álmai nyaralására indul, utazzon a reptérre is luxusban, már az odafelé vezető úton is az első osztályon! A kényelmes utazás és az ajándék pezsgő segít ellazulni a felszállás előtt. Használja ki transzfer szolgáltatásunkat. Mindezt a limuzin bérlés árak között jóval olcsóbban.

Élje át ezt a fantasztikus érzést!

www.partylimuzin.net

 

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top