Csajok Magazin

Licitálj Ebergényi Réka és Palvin Barbara ruhájára!

Topmodellek és sztár divattervezők is csatlakoztak a Gardróbfrissítéshez.

Világhírű topmodellek és divattervezők is csatlakoztak az idei Gardróbfrissítéshez. Többek között Ebergényi Réka, Mihalik Enikő, Palvin Barbara, Szikszai Johanna, Nanushka, a USE unused tervezőcsapata, Abodi Dóra és Mojzes Dóra is rózsaszín zsákot ragadott, hogy egy-egy kedvenc ruhadarabjával támogassa a kezdeményezést.

A tavalyi évben több mint egy millió forint gyűlt össze a fiatal magyar dizájnerek támogatására a Glamour Gardróbfrissítésen. Tavaly több száz ruha cserélt gazdát, így a szervezők most is mindenkit arra buzdítanak, adják le megunt ruháikat.

A kezdeményezéshez világhírű hazai topmodellek is csatlakoztak.

„Mivel nagyon sok olyan ruhám halmozódott fel a ruhásszekrényemben, amit már nem tudok hordani, mivel állapotos vagyok, ezért pont jókor jött a Glamour Gardróbfrissítés, amivel egyben jótékonykodni is tudok. Összegyűjtöttem azokat a ruháimat, amik, úgy gondolom, mindenkinek jól állnának, hiszen a divat mindenkiért van, egyéntől függetlenül!” – mondta Ebergényi Réka. – „Nagyon szeretem a divatot, mindig is figyelemmel kísértem a divatheteket, hogy a következő szezonban mi lesz a trend, de persze hű maradok mindig a stílusomhoz, amit a sok év alatt kialakítottam. Általában olyan ruhákat vásárolok, ami kiemeli az alakomat, de ha épp úgy tartja kedvem, próbálok kicsit lezserebben öltözködni.” – tette hozzá a csinos modell, aki többek között egy Iceberg őszi kabátot és egy Alexander Wang ruhát ajánlott fel.

 

Mihalik Enikő Marc Jacobs blézere, Zac Posen mellénye és Ruffian kabátja is új „gazdára” vár.  Palvin Barbara pedig egy Armani csipkeruhát és egy Paule Ka ruhát rakott rózsaszín zsákjába, de érkezett felajánlás Szikszai Johannától és Bogár Nikitől is a magazin szerkesztőségébe. A modellek mellett világhírű divettervezőink is a jó ügy mellé álltak. Abodi Dóra, Anh Tuan, Benes Anita (Daalarna), Gyulai Natália (Nati 100% pure idea), a Je Suis Belle tervezőpáros, Konsánszky Dóra, Mojzes Dóra, Nanushka, Napsugar von Bittera, Németh Anikó (Manier), Pazicski Miklós (Enjey), Remete Kriszta, Szegedi Kata, Tomcsányi Dóri és a USE unused tervezőtrió egy-egy ruhájára vagy kiegészítőjére is bárki lecsaphat december 1-én a Gardróbfrissítés árverésén. A licit minden esetben 500 Ft-ról indul. Az így befolyt összeget a Glamour teljes egészében a MOME fiatal magyar tervezőinek ajánlja fel, a kampány alatt megmaradt ruhákat pedig a Máltai Szeretetszolgálat kapja majd.

Ruhák leadási határideje: november 25.

Vásárlás és a sztárok ruháinak árverése: december 1. – Aréna Plaza

További információ:

www.glamouronline.hu

Forrás: www.redlemon.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top