Csajok Magazin

Lézeres szőrtelenítés

Ismerd meg jobban a lézeres szőrtelenítést!

Az előkészületek amennyiben a lézeres szőrtelenítés mellett döntünk, a kezeléssorozat megkezdése előtt mindenképpen szükséges konzultálni egy szakértő orvossal, aki teljeskörű felmérést, anamnézisfelvételt végez, illetve teljeskörű tájékoztatást ad a kezelés menetéről, szükséges tudnivalókról, lehetséges mellékhatásokról és a betartandó szabályokról.

A vendégeknek tájékoztatniuk kell a kezelőt, illetve a konzultációt végző orvost az aktuális gyógyszerekről, amelyeket szed és az egészségügyi állapotáról. Azért fontosak ezek a kérdések, mert bizonyos gyógyszereknek fényérzékenyítő hatása lehet. Néhány alapszabály betartására fontos felhívni a figyelmet, többek között arra, hogy semmilyen testápoló terméket ne használjanak a kezelt területen, ne használjanak szoláriumot és ne vegyenek be olyan gyógyszereket, amelyek fény érzékenyíthetnek.

A tartós szőrtelenítés csak akkor lehet igazán hatékony, ha a kezelt terület már a kezelést megelőzően 1 hónappal és a kezelések között is csak borotválva van. A kezelés előtt, előző este le kell borotválni frissen a kezelendő területet, ez is egy nagyon egyszerű ok miatt fontos, ha a szőrszálra úgy tekintünk, mint egy útra, minél rövidebb utat kell megtennie a lézerfénynek, annál nagyobb lesz az energia, ami lejut a tüszőbe, azaz annál hatékonyabb lesz a kezelés.

Kulcsfontosságú a kezelendő területet fényvédelme, nyáron, ha arctól lefele kezelünk 5 nappal a kezelés előtt és 5 nappal a kezelés után fontos az 50 faktoros fényvédelem, arcon 2 héttel előtte 2 héttel utána óvni kell az arcot 50 faktoros fényvédelemmel nem csak a tavaszi és nyári időszakban, hanem télen is!

 

 

 

Minden kezelés során személyre szabott egyéni beállításokat alkalmazunk, a bőr típusától függően. A kezelés lépései A kezelés első lépése a terület megtisztítása, és a szennyeződések, smink eltávolítása. Ezt követően megvizsgáljuk a kezelendő területet, van-e anyajegy vagy bármilyen bőrelváltozás, hegeket vagy tetoválás a kezelendő területen.

 

 

Attól függően, hogy melyik gyártó termékét használják a kezeléshez, bizonyos eszközöknél kontakt gél használatára lehet szükség. A kontakt gél fő szerepe, hogy a kezelőfejet könnyebben tudjuk csúsztatni a kezelendő területen, másrészt hűtőközegként is szolgál, ami a még komfortosabb kezelést szolgálja. A paramétereket a szakkezelő állítja be és ellenőrzi az egyéni érzékenység alapján. A tényleges beállítások a bőr típusától, a hajszíntől, a lokalizációtól és a kezelések számától függenek.

 

Általánosságban elmondhatjuk, hogy a megfelelő paraméterekkel az arcon és 8-10 alkalomra van szükség, a kezelések között időnek 4-6 hétnek szükséges eltelnie. A test többi részén általában 6-8 alkalomra van szükség, az ülések közötti időnek legalább 6-8 hétnek kell lennie. A szükséges kezelések száma természetesen személyenként változhat, ez függ az egyéni tényezőktől, hormonális állapottól, esetleges társbetegségektől és még sok egyéb tényezőtől, amelyeket a konzultáció során részletesen érintünk.

1133 Budapest, Tutaj utca 8.

Telefon: 06 (70) 885 9494

https://everdermlaser.hu/dioda-lezeres-szortelenites/

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top