Csajok Magazin

LÉZERES MEZOTERÁPIA

Új lehetőség a ránckezelésben és az Anti-Aging kezelésekben!

A hagyományos mezoterápiát már több mint ötven éve alkalmazzák az esztétikai intézmények. A kezelés hatására a ráncok jól láthatóan csökkennek, a bőr puhábbá, egészségesebbé, feszesebbé válik. A kezeléshez használatos hatóanyagoknak köszönhetően a szabadgyökök lekötése révén az öregedés folyamata is lassul. A kezelés lényege, hogy apró tűszúrásokkal, speciális összetételű (egyénileg összeállított koktélt) hatóanyagot juttatunk be a bőrbe.
Egyetlen negatívuma a tűs módszer, melyet a vendégek egy jó része nem igazán kedvel. A tűszúrás okozta kellemetlenséget nem mindenki viseli jól, főleg ha kisebb vagy nagyobb véraláfutás is létrejöhet a kezelés alatt.

A LÉZERES MEZOTERÁPIA kapcsán ez kizárt. A kezelést egy speciális készülékkel végezzük, amelyik tű nélkül, képes bejuttatni a hatóanyagokat (melyek egyébként ugyanazok mint amit a tűs mezoterápia során használnak, pl. hyaluronsav, argirelin, organikus szilicium, stb.), a bőr mélyebb rétegeibe. Sőt! A LÉZERES MEZOTERÁPIA  sokkal hatékonyabb kezelési eljárást, és még eredményesebb ránckezelést tett lehetővé, ugyanis a lokális hatóanyag bevitel ezzel a módszerrel, eredményesebb, mint a hagyományos tűs mezoterápia során, ahol is a hatóanyag bejutása maximálisan biztosított de a sejtszintű anyagfelvétel nem.

A LÉZERES MEZOTERÁPIA során a lézer következtében a bőr, és a sejtek falának átjárhatósága jelentősen megnő, a tű nélküli mezoterápia alkalmazásával pedig a sejtmembránon, és a bőrben és a sejteken pórusok (un. aqueous pathways)  nyílnak melyeken nagy mennyiségben lehet bejuttatni a ránctalanító, feszesítő hatóanyagokat, és a vitaminokat. Ezeknek a pórusoknak köszönhetően a hatóanyagok pedig épp oda fognak kerülni ahova szükséges, és ahol a legjobban ki tudják fejteni hatásukat.

Az eljárás (elektroporáció) felfedezője egyébként egy német tudós: Dr. Eberhard Neumann.. A módszer lényege hogy a kezelőfej hatására sejtszintű felszívódás jön létre nemcsak a hámban, hanem a bőr alatti mély szövetekben, sejtekben is, és ez intenzív hatóanyag bejuttatást eredményez a bőr mélyebb rétegeibe is. Ezért nem mintegy az sem hogy a kezelést milyen készülékkel végzik, ugyanis kevés készülék képes erre a valódi és mély penetrációra (felszívás), és magára a valódi elektroporációra.

A LÉZERES MEZOTERÁPIA, különlegessége mellett szól az is, hogy ötvözve van a kezelés a lézeres bőrfiatalítással, mely az egyik legintenzívebb eljárás a ránckezelés területén. A lézer hatására bizonyítottan javul a bőr áteresztőképessége, új bőrsejtek képződnek, fokozzódik a kollagén és elasztikus rostok képződése azáltal, hogy aktivizálni tudja a fibroblaszt sejtek működését, jelentősen képes fokozni a sejtek energiatermelését, szabályozza a sejt közötti folyamatokat.

A LÉZERES MEZOTERÁPIA, azért vált sikeresé a ránckezelés területén, mert két önmagában is eredményes kezeléstípust (mezoterápia, lézeres bőrfiatalító kezelés) egyesített, és ezáltal egy megfizethető áron igénybe vehető, maximálisan eredményes kezelési eljárást tett lehetővé.

A kezelés eredménye:

– A bőr optimálisan hidratált lesz: a vízhiányos ráncok kisimulnak, a bőr feszesebbé válik
– Tartós kúra esetén jelentősen csökkennek a száj, és a szem környéki ráncok
– A bőr minősége, struktúrája jelentősen javul, a kollagén és elasztin intenzív termelődésének köszönhetően.
– Az öregedési folyamat lassul, a bőr színe egyenletessé válik (ez egyébként a dohányzás következtében kialakult bőrhibáknál nagyon látványos hatást eredményez)

A kezelésnek nincsenek mellékhatásai, nincs vérzés, nincs fájdalom, nincs gyógyulási idő. A csatornák megnyitását (elektroporáció) követően a kezelés után a megnyílt csatornák záródnak, de a bejuttatott hatóanyagok bent maradnak, és a sejtek feldolgozzák azokat.

PRÓBÁLJA KI MOST AKCIÓSAN! Részletek a http://www.mezocentrum.hu/ oldalon!

Elérhetőségeink:
MezoCentrum
Budapesten, 6.ker. Vörösmarty utca 64.
Veresegyházán, Pázmány utca 26/a
Bejelentkezés: +36 30 627 9610
http://www.mezocentrum.hu/

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top