Csajok Magazin

Levis® X Liberty London kollekció

Gazdag örökség, átfogó modernitás.

A Levis® and Liberty London házasságából egy igazán ikonikus kollekció született.
Az első együttműködésnél a Liberty egy exkluzív lézernyomatos virágmintás kollekciót tervezett.
A két márka együtt több mint 300 éves múltra tekint vissza, ügyfelei között hercegnők, elnökök, és punkok is megtalálhatók.
Míg az egyik márka stílusában felfedezhetők a western stílusjegyek, addig a másik építgette a finom, királyi stílusvonalat.
Az első kollekció az őszinteségen, az egyszerűségen és az igazságon alapszik.
A felhasznált mintákat a Liberty kizárólag ehhez a kollekcióhoz tervezte.
A kollekció 15 darabból áll, természetesen megtalálható benne az 501®es rövidnadrág változata, a klasszikus farmerdzseki, a boyfriend skinny, a fűző, és néhány kiegészítő is.

   
    
    
    

A Levis® márkáról

A Levis® márka az amerikai stílus és a vagányság összefoglalása. Amióta a Levi Strauss 1873-ban megalkotta a farmerokat, a Levis® farmerok a legismertebb és legszélesebb körben utánzott ruhadarabok a világon, melyek különböző személyiségek generációjának képzelőerejét és hűségét tükrözik. Ma a Levis® márka kínálata, az előremutató gondolkodásnak és innovatív szellemnek köszönhetően folyamatosan fejlődik, a ruhaiparban egyedülálló példaként. Vezető farmerdarabjaink és kiegészítőink a világ több mint 110 országában elérhetőek és lehetővé teszik az egyén személyiségének kifejezését. További információ a Levis® márkával, termékeivel és üzleteivel kapcsolatosan a www.levi.com weboldalon olvasható.

 

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top