Csajok Magazin

Levi’s® Őszi/Téli kollekció

Design inspiráció – Milyen elképesztő, hogy a tervezők szezonról szezonban képesek új ötletekkel előállni.

Valójában minden terméknek, kivitelezésnek, és minden egyes anyagnak története van. Idei, 2012-es Őszi/Téli kollekciónk darabjai sem képeznek kivételt ez alól. Még kifinomultabb termékeinket ebben az évben az Egyesült Államokban található Maine csodálatos tájai ihlették.

  

A Levi’s® tervező csapata körbejárta e vidék lélegzetelállító tájait, sziklás partjait, minden egyes inspiráló helyszínt, hogy beépítsék a pompás őszi színeket és a vidéki kézműves hagyományokat az Levi’s® új kollekciójába.

 

Levi’s® Őszi/Téli kollekciója egyesíti a szaktudást, a környezet iránti felelősségvállalást valamint az innovációt. A szezon színpalettája a tiszta, mély, földes árnyalatok széles választéka között mozog. A férfi ruházat domináns színei a tompa árnyalatú szürke, kék, zöld, bordó színek, a női ruházaté a piros és rózsaszín színek. A kollekció minden darabjaira jellemző továbbá a tökéletes anyagválasztás, valamint a kifinomult szabásvonalak.

  


 


Készítettünk egy rövid kis videót
, hogy bemutassuk azokat a lenyűgöző tájakat, melyek olyan nagy hatással voltak tervezőinkre a Levi’s® idei Őszi/Téli kollekciójának megtervezésekor:

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top