Csajok Magazin

Levi’s® Go Forth!

A LEVI’S® bemutatja 2012-ES GO FORTH™ globális marketing kampányát!

 “This is a Pair of Levi’s®”

http://www.youtube.com/watch?v=fsP6XTHBwRw

A Levi’s® bemutatja 2012-es Go Forth™ kampányát. A Go Forth™ kampány középpontjában az új 2012 Őszi/Téli kollekció áll, mely kifinomult megjelenést biztosít azok számára, akik minden reggel tettre készen, célokkal vezérelve öltöznek föl.

  

A kampányképeket Christian Weber készítette. A tetőtől talpig Levi’s®-be öltözött modellek mozgásban tartják az Levi’s® őszi/téli kollekcióját. Az első Go Forth™ kampány 2009-ben Észak-Amerikában indult útjára, majd 2011-ben terjedt el világszerte.

A 2012-es kampány címe: “This is a pair of Levi’s®”. A Lance Acord által rendezett 60 másodperces kampányfilm a tettre kész fiatalokat mutatja be, akik minden reggel készen állnak szembenézni az új nappal.

Ők olyan fiatalok, akik nagyon határozottak és hiszik, hogy meg tudják változtatni a világot, csupán azzal, hogy felkelnek minden reggel és céltudatosan, elszántan élik az életüket.

A Levi’s® 2012 Go Forth™ globális kampánya idén is folytatja célját, hogy egy olyan erős programot hozzon létre, mely megtestesíti az úttörő szellemet és a Levi’s® brand páratlan belső értékeit. A kampány azt az új úttörő generációt célozza meg, akik legalább úgy hisznek a Levi’s® márkában, mint amennyire a Levi’s® hisz bennük.

„Ha Levi’s farmer viselsz, bármi sikerülhet.”

Mary Alderete – Levi’s® Brand Marketing alelnök.

Lookbook megtekintése: http://eu.levi.com/en_GB/fall/lookbook
Levi’s® hivatalos facebook rajongói oldala: http://www.facebook.com/#!/Levis

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top