Csajok Magazin

Levi’s® bemutatja

2013-as tavaszi BOYFRIEND SKINNY farmerét! Testre szabott részletek merész csajoknak.

Az idei tavaszi/nyári kollekció tervezése során a Levi’s® dizájnerei nagy hangsúlyt fektettek a színekre, a nyomatokra és a mintákra. Az India inspirálta új kollekció váratlan, különleges darabjai megtestesítik az örökséget, a szépséget, valamint azt a kézművességet, melynek a Levi’s® az eredeti „blue jeans” feltalálásakor 1873-ban már birtokában volt.

  

Az új női kollekcióra jellemző a természetes elegancia, és a határozott vonalak. Ebben a szezonban játékosan közelíti meg a Levi’s az arányokat, keverve a szűk és a túlméretezett stílusú sziluetteket. A Boyfriend Skinny nadrág is egy ilyen darab, mely 2008-ban jelent meg és mára már az egyik legnépszerűbb stílusú farmerek közé tartozik.

Boyfriend Skinny a Curve ID sorozat tagja, az eredeti női 501®-es farmer inspirálta. Jellemző rá a frissesség és a lazaság. Ebben a szezonban új Levi ’s® Boyfriend Skinnyt találtok kínálatunkban, lényegesen szűkebb lábrésszel.
Minden Levi’s® Boyfriend Skinny farmer változatos stílust képvisel, kopottas jellegével bármi csak nem átlagos. A nadrág viselője egyben sexy és függetlenséget sugározó.

   
Tipp: Kombináld Boyfriend Skinny farmered egy bőrdzsekivel és egy vagány cipővel.

További részletek:
eu.levi.com
http://www.facebook.com/Levis?ref=ts&fref=ts

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top