Csajok Magazin

Levi’s 2013 tavasz-nyár

Londonban megrendezett sajtótájékoztatóján mutatta be a Levi’s® a 2013-as tavaszi/nyári globális kollekcióját.

2013-as tavaszi/nyári kollekciónak is a tökéletes kivitelezés, az innováció és a környezet iránti elkötelezettség a legfőbb jellemzője.

Az újrahasznosított alapanyagokból és új, befejező és festés technikák alkalmazásával igyekszik a Levi’s az erőforrások minél hatékonyabb kihasználásával olyan termékeket előállítani, melyekkel csökkentheti a Földünket érő káros, negatív hatásokat.

Az új kollekciót India csodálatos tájai és kultúrája ihlette. Az ott hallott történetek, az ősi kézműves technikák és a spirituális kultúra mind hatással voltak a tavaszi/nyári kollekció elénk színeire és mintáira.

   
   
   

A Levi’s márkáról:
A Levi’s® magába foglalja a klasszikus amerikai stílust, annak minden belülről fakadó lazaságával. A Levi Strauss 1873-as alapítása óta a Levi’s ® farmer a világ legelismertebb és leggyakrabban utánzott ruházatává vált, ami lebilincselte az emberek képzeletét és hűségét nemzedékeken át. Ma a Levi’s ® portfoliója tovább bővül,  fáradhatatlanul törve az élre olyan innovatív szellemiséget képviselve, ami páratlan a ruházati iparban. Termékeink a vezető farmer- ruházatból és kiegészítők sorából több mint 110 országban kaphatóak, így adva meg a lehetőséget az egyéniségeknek a világ minden táján, hogy kifejezzék magukat.  További információ a márkáról, a termékekről, az üzletekről a eu.levi.com oldalon. További információ a Levi Strauss & Co. felől a www.levistrauss.com oldalon.

TISZTELGÉS A MÚLT FELÉ, MIKÖZBEN A JÖVŐBE TEKINTÜNK

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top