Csajok Magazin

Létezik hatásos fegyver a bőröregedés ellen

Ne add meg magad! Igenis elodázhatod a ráncok megjelenését, hiszen a kollagén emulzió és tabletta formájában is segít, hogy a bőröd feszesebbé és rugalmasabbá váljon.

A ránc nem más, mint a bőr kollagén készletének elhasználódása. A bőrszövetben a sejtek közötti állomány egyik fontos alkotórésze a kollagén. Szervezetünk ugyan képes előállítani ezt a fehérjét, ám az évek előrehaladtával többet használunk el, mint amennyinek a pótlásáról önmagunk képesek lennénk gondoskodni. A kollagén szint csökkenésének törvényszerű velejárója, hogy a ráncok elmélyülnek, a bőr megereszkedik, csökken a rugalmassága.
Ne törődj bele!
Illúzióid ne legyenek: te sem leszel örökké ránctalan. Ám elodázhatod a dolgot, ha kellő gondot fordítasz a megelőzésre. Bár a te bőröd is veszíteni fog a rugalmasságából, ám sokkal később és kevésbé látványosan, mintha semmit nem tennél ellene.
A bőröd kollagén raktárát két módon töltheted fel: fokozod a szervezeted saját kollagéntermelő képességét, illetve kívülről pótolod a hiányzó mennyiséget. Mindezt megteheted külsőleg alkalmazott szérumok, krémek hatóanyagainak segítségével, illetve tabletták formájában belülről is támogatást nyújthatsz a bőrödnek.
 Simítsd rá, hogy kisimuljon!
A svájci Herb-Pharma cég kutatóinak sikerült összeállítani egy komplex szérumot, mely igazi hatóanyagbombaként dolgozik, karbantartva bőröd kollagénszintjét.
Az eddig ismert ránctalanító kozmetikai termékek nagy része csupán néhány százalék kollagént tartalmaz, aminek a felszívódása is korlátozott mértékű. Bár a kollagén injekcióval történő befecskendezése hatásos, ám költséges megoldás, ráadásul fájdalmas és gyakran gyulladást okozhat. A biokémiai és dermatológiai kutatások alapján kifejlesztett Collagenceutical emulzió nagy előnye, a kötőszövet megsértése nélkül, tehát teljesen fájdalommentesen fejti ki a látványos bőrfeszesítő hatását, serkentve bőr természetes kollagén termelését. Egyszerűen pumpálj egy keveset az ujjbegyedre, majd körkörös mozdulatokkal finoman masszírozd be a megtisztított arcbőrödbe. Ne ijedj meg, ha feszülést, esetleg bizsergést érzel, ez a rendkívül magas hatóanyag-koncentráció miatt előfordulhat. Várj legalább 10 percet és csak ezt követően használd a szokásos arckrémedet.
 Menj biztosra!
Kutatások bizonyítják, hogy a szájon át elfogyasztott – a klasszikus kollagénnel megegyező hatású, de könnyebben felszívódó – hidrolizált kollagén 95 százaléka képes beépülni a szövetekbe. Ennek a felfedezésnek köszönhető a patikákban kapható Collagenceutical tabletta kimagasló bőrfeszesítő hatása. A kollagén mellett olyan hatékony összetevők, mint a szervezeted számára nélkülözhetetlen C-vitamin és réz garantálja, hogy a bőröd ellenállóbbá válik a káros környezeti hatásokkal szemben, míg cink sejtmegújító hatásának köszönhetően gyorsul a köröm- és hajnövekedés. A mezei zsurlóból nyert szilícium javítja a bőr vérellátását és jelentős a bőrfeszesítő hatása, a hialuronsav pedig a nedvesség megtartásában játszik fontos szerepet.
Elég naponta kétszer, reggel és este bevenned egy pirulát, és rövid idő elteltével, örömmel fogod tapasztalni, hogy testszerte javul a bőröd állaga és a hajad, no meg a körmöd is erősebbé válik.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top