Csajok Magazin

Lepd meg a párodat…Magaddal!!

Még mi nők is megnézünk egy csinos női fehérneműt, hát még a férfiak! Dobd fel a kedved, vagy a pasidét, és válassz hozzád illő fehérneműt!

Ha szexi alsóneműre gondolunk, akkor először egy gyönyörű melltartó, bugyi, esetleg egy harisnyatartó ugrik be, de emellett még ezerféle más szebbnél szebb szexi fehérnemű kombináció létezik.

Sokszor tanácstalanok vagyunk, mert nem biztos, hogy az ami nekünk tetszik, valóban előnyös is. Mindenképpen olyan fazon mellett döntsünk, ami hangsúlyozza, kiemeli idomainkat. Legyen kényelmes, és alkalomhoz illő!

A klasszikus csábító színek a fekete és a piros, ezért randira mindenképpen ezek közül válasszunk!

A pamut pizsi igazán kényelmes, mondjuk Bridget Jones-nak, de ha lehet, lefekvéskor se hanyagoljuk el magunkat, hiszen mégis csak mi vagyunk a nagy betűs NŐK. Ha szeretnéd, hogy a párod is így gondolja, akkor inkább csipkés szatén hálóinget öltesz, elegáns a hálókabáttal, vagy sejtelmes neglizsével.

De miért is kell a nőknek szexi fehérnemű?

Drága hölgyek, nem csak a smink és a szép ruha tesz magabiztossá, hanem egy elegáns fehérnemű is. Ha valaki felvesz egy dögös szerelést, szinte megváltozik a kisugárzása. Legyetek bevállalósak! Minden nőben ott lapul a csábító, amit elnyom a szürke hétköznapok melltartó viselete. Igenis legyél más, bújj egy testhezálló bodyba, vagy fűzőbe, és élvezd, hogy a nőiességed felszínre tör! Karcsúbb derék, formás idomok, telt keblek.
Még munkába menni is más érzés lesz úgy, hogy a blúzod alatt egy vadító szerelést rejtegetsz.

De ne csak saját örömödre öltözz be, lepd meg partneredet, vagy dobd fel házasságodat egy igazán szexi darabbal! A rohanó mindennapokban megfeledkezünk róla, hogy igenis kell a változatosság, kell az erotika, amit egy jól kiválasztott ruhadarab, csak megfűszerez. Minél inkább kilép valaki a komfortzónájából, annál nagyobb meglepetést okoz, annál izgalmasabbá válik. A megfáradt kapcsolatoknak igazi megmentője lehet. Vess be mindent, hogy te legyél az éjszaka királynője!

Az ünnepek szinte csábítanak arra, hogy ne minden a megszokott módon történjen. Ugye nem a századik pulóvert, vagy nyakkendőt akarod adni karácsonyra? Ez az este nem csak a családról szól, hanem a meghittségről, szeretetről, összebújásról, egymásra találásról. Hangolódj az ünnepekre, és legyél szenteste TE a meglepetés!

Nem tudsz dönteni, egy piros fűző, esetleg a kislányos babydollon, vagy a sokat sejtető csipkés bodyn gondolkozol? A hatalmas választék mellett, külön erotikus Mikulás szettek közül is lehet választani, ami játékos, ugyanakkor csábító. A sztárok is szívesen bújnak szexi jelmezbe, van, aki kicsit többet enged mutatni magából, míg mások maradnak a klasszikus, visszafogottabb daraboknál. Ha valakinek túl merész lenne a sokat sejtető dressz, kezdje csak egy tanga és combfix kombinációval.

A hatás biztos nem marad el!

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top