Csajok Magazin

Legyél Te a legtrendibb a ColorOn szemhéjmatricáival!

A Kogenda Beauty által forgalmazott, amerikai World Cosmetics colorOn Pro szemhéjmatricái, gyors megoldást kínálnak a divatot kedvelő, de folyton rohanó hölgyeknek!

Ezt az innovációs terméket a Sephora csapat egyik volt tagja készítette. Végre másodpercek alatt elkészíthető a tökéletes, profi és tartós smink… a finom és vegyes, az egzotikus és vad, vagy akár az igéző, füstös tekintet.

  

Azonnali tökéletes hatás – és nem kell hozzá sminkes tudás!
Ez az új, gyors, egy lépésben felvihető, ásványi anyagokból készült szemhéjmatrica sokféle minta- és színkombinációban kapható, amelyek bármely divatstílus fontos kiegészítői.

 

Szinte élvezet használni: csak felhelyezzük, elsimítjuk, leválasztjuk, elsatírozzuk és fixáljuk. Minden dobozban 5 pár szemhéjmatrica található 3 különböző színben, melyek akár többször is felhasználhatók. A szetthez tartozik egy fixáló púder és egy ecset is.

Szerezd meg Te is Beyonce párduc mintás sminkjét és a hollywoodi sztárok igéző, füstös tekintetét a www.szemhejmatrica.hu weboldalon.

Mindezek után bizonyára sokakban felmerül, hogy mi is az a szemhéjmatrica pontosan. Magyarországon a termék ezen a néven lépett be az emberek tudatába, így mi is megtartottuk, de használatos még az instant smink és a rapid smink is. Esetében azonban nem a klasszikus értelemben vett matricára kell gondolnunk. Az ásványi alapú, krémes szemhéjfesték, amely az Amerikai Egyesült Államokban készül, ovális alakú felvivő párnácskákra van felhordva. Ezt kell felhelyezni a csukott szemhéjra, majd elsimítás után eltávolítani. A simítás által a szemhéjfesték áttapad a szemhéjra, amit apró igazítások után a dobozban található fixáló púder segítségével tehetünk tartóssá és tökéletessé. Nem kell tehát egész álló nap matricával a szemünkön dolgozni, vagy akár bulizni.

www.szemhejmatrica.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top