Csajok Magazin

Légy szexi parti királynő a Lolita Cocco-val

Nincs férfi, aki ellen tudna állni egy varázslatosan szexi nőnek. Az igazi szépség ugyan belülről fakad, de hogy még sugárzóbbnak érezd magad, ölts magadra egy Lolita Cocco design ruhát.

Legyen szó szexi fehérneműről, egzotikus fürdőruháról, egyedi bikiniről, exkluzív estélyi ruháról, itt a recept a hódításhoz: http://www.lolitacocco.sk/

 

A Lolita Cocco márka 2004-ben jött létre, azóta a vállalat tehetséges tervezői egyedi és stílusos ruhakölteményeikkel nagy elismertségre tettek szert Európában. Kreációik figyelemre méltóan nőiesek, gondosan válogatott anyagokból és professzionális szabással készülnek. A tavalyi évben a floridai Flirtilicous kollekcióval bővült az árukészlet, mely ruhák csak rendelésre kaphatóak, egyenesen az USA-ból kerülnek behozatalra, így biztos lehetsz abban, hogy megjelenésed egyedi lesz minden esetben!

A Lolita Cocco márka web-shopja jól átlátható és nagyon informatív.
Ha tudjuk, hogy mit szeretnénk, akkor elég, ha rákattintunk a fürdőruhák, vagy éppen az estélyik linkre, ha pedig az összes ruhát egyben szeretnénk megtekinteni, akkor pedig ott van a teljes kínálat link.

 

Amennyiben visszatérő vendégek vagyunk a Lolita Cocco web-shopján, akkor nem kell átnézni az összes modellt, elég ha az újdonságok linkre kattintunk és máris láthatjuk a legfrissebb modelleket.
Mérettáblázat nyújt segítséget abban, hogy pontosan tudjuk megadni adatainkat. Hiszen hiába érkezik meg az áhított ruhanemű, ha bő, vagy éppen szűk ránk. Tehát ne legyünk restek és fordítsunk komoly figyelmet arra, hogy pontos adatokat adjunk meg.
A rendelés a szokásos módon történik, ahogy más internetes rendelések esetében is: a pénzt a megadott számlaszámra kell átutalni vagy választhatjuk az utánvételt is és nincs más dolgunk csak várni a csomagot. Futár szállítja ki a megrendelt ruhadarabokat, melyeket 6-30 nap közötti szállítási idő után készhez is vehetünk!
FIGYELEM! A Flirtilicous kollekciót csak előfizetéssel lehet megrendelni.
A web-shop a következő országokban van jelen: Magyarország, Szlovákia, Csehország, Németország, Ausztria.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top