Csajok Magazin

Lásd a fényt!

Illumina Color: a nélkülözhetetlen, tartós hajfesték a Wella Professionals-től.

Úgy gondolod, hogy már mindent tudsz a hajfestésről? A Wella Professionals forradalmian új hajfestéke, az ILLUMINA Color teljesen megváltoztatja eddigi elképzeléseid.

Az ILLUMINA Color eddig sosem látott áttetsző, természetes hajszínt és bármilyen fényviszonyban látszó ragyogást biztosít a hajnak. Josh Wood, nemzetközi Wella Professionals Color nagykövet így beszél erről: „Az ILLUMINA Color alapötletét a Los Angeles-i reggeli napsütés adta. Hollywood-ban olyan káprázatosak a fények, hogy amint meglátom ezt a csodát, eláll a lélegzetem.”

Dita von Teese vagy Gisele Büdnchen?
A kozmetikai iparban a hölgyek két fő típusát különböztethetjük meg: vannak, akik a telt, vibráló hajszínt, erős alapozót és rúzst kedvelik, míg mások a természetesebb, áttetsző hajszínt szeretik, színezett hidratáló krémmel és finom szájfénnyel. Máshogy kifejezve vannak a Dita von Teese-ek és Gisele Büdnchen-nek. Ha Te az utóbbi csoportba tartozol, akkor neked találták ki az ILLUMINA Color-t.

A FÉNY CSODÁJA
Csányi György, ILLUMINA Color nagykövet szerint: „Az ILLUMINA Color fiatalos, természetes megjelenést, a hajnak egy hihetetlen ragyogást kölcsönöz, mely minden féle fényviszonyban látszik.” Kiss Szilvia, ILLUMINA Color nagykövet még hozzáteszi: „Ezzel a prémium minőségű, tartós hajfestékkel különböző szolgáltatások keretében csodálatos színt és ragyogást adunk a hajnak, miközben egészségessé is varázsoljuk. Ez több mint szín, a FÉNY CSODÁJA.”

Forradalmian új formula
Az ILLUMINA Color a forradalmi MICROLIGHT™ technológia milliónyi mikro-részecskéinek segítségével körbeöleli a rézmolekulákat, melyek megsérthetik a kutikulát (a haj külső részét) a hajfestés során. Az ILLUMINA Color hajfestéssel így a kutikula felszíne sima és egészséges lesz, áttetsző, melyen a fény tökéletesen át tud hatolni. Az ILLUMINA Color így hihetetlen fényvisszaverődést vált ki, mindemellett akár 100%-os őszhaj fedést és áttetsző színeredményt garantál.

Az ILLUMINA Color prémium szolgáltatásokat keresse a fodrászatokban!

Ragyogj ILLUMINA Color-ral és most nyerj wellness hétvégét!

Bővebb információ:
www.facebook.com/WellaProfessionalsHungary

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top