Csajok Magazin

Lady Gaga megfenyegette…

a fagylaltgyártó céget. Lady Gaga kiakadt az anyatejből készült fagylalt gyártójára. Az énekesnő szerint az ő hírnevét meglovagolva próbálták eladni a szerinte „hányingert keltő” Baby GaGa fagylaltot.

A londoni Covent Gardenben található cukrászda tulajdonosa, Matt O Connor anyatejből készült fagyit dobott a piacra, amit Baby Gagának nevezett el.

Az énekesnő jogi úton követeli, hogy a cukrász változtassa meg a fagyi nevét, mert szerinte rossz fényt vet rá, ha egy ilyen élelmiszerrel hozzák összefüggésbe a nevét. Az énekesnőt nem is feltétlen a név idegesítette fel, hanem az, hogy a jégkrém nagyrészt anyatejből készült, amit Gaga egyenesen undorítónak talál, és nem akarja hogy ezt összemossák a nevével.

A Baby Gaga terméket egyébként a hatóságok ettől függetlenül is eltávolították a boltok polcairól, mert kétségek merültek fel a higiénikusságával szemben.

Rendesen megkérik az árát, egyetlen adag 14 fontba, mintegy 4500 forintba kerül. Igaz, az alapanyag is drága, hiszen 15 fontot, több mint 4800 forintot fizetnek 10 uncia anyatejért. A fagyit különleges külsőségek között szolgálják fel, egy Lady Gagának öltözött pincérnő viszi ki és részben a vendég előtt keveri ki, folyékony nitrogénnel hűtve az édességet.

A sztár kikötötte, hogy a jövőben egyik kreációt se hozzák kapcsolatba vele, és ha mindez nem történik meg, akkor bírósághoz fordul. A cég rövid idő alatt hatalmas bevételeket szerzett a különleges fagyival, így kérdéses, hogy hajlandó-e teljesíteni Lady Gaga kérését, vagy állnak egy per elébe.

Fotó: juicy.mashkulture.net

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top