Csajok Magazin

Kyäni Sunrise® – Komplex táplálék és antioxidáns erőmű

A ragyogóbb és egészségesebb belső érdekében, hogy testünk ideális állapotban legyen!

A Kyäni magas minőségű termékei a kulcsfontosságú vadon termő szuper gyümölcsök erejét és potenciálját foglalják magukban az egész világról! Tudományos háttérrel és díjnyertes kutatásokkal alátámasztott innovatív termékeket kínál.

A Kyäni Sunrise®, Kyäni Sunset®, Kyäni Nitro FX™ és a Kyäni N-Xtreme™ olyan tápanyagokat nyújtanak a szervezetünknek, amely a modern étrendünkből hiányzik.
Ha egy fontos tápanyag hiányzik, a tested és annak rendszere olyan összetevőket hiányolhatnak majd, amelyek nélkülözhetetlenek lesznek a maximális jólét érdekében.

A Kyäni erre tud nagy hatással lenni, te is tapasztald meg a Kyäni termékek jótékony hatását!

Kyäni Sunrise® – Komplex táplálék és antioxidáns erőmű, igen magas antioxidáns hatása miatt.

A Kyäni Sunrise® termékben található vitaminok és élelmiszerek kivételes előnyökkel rendelkeznek. Ha testünk számára a megfelelő táplálékellátást szeretnénk biztosítani, akkor mi minden kétséget kizáróan az alaszkai vadáfonyát (a gyümölcsök királyát) és a Kyäni Sunrise® termékben található további összetevőket választanánk. Hogy megalapozzuk a szív megfelelő működését a Kyäni Sunrise® tartalmaz riboflavint, amely hozzájárul a vörösvérsejtek normál állapotának fenntartásához. A Folát, a B6 és B12 Vitaminok pedig hozzájárulnak a normál vörösvérsejt-képződéshez, a C Vitamin pedig a normál kollagén képződéshez és ezen keresztül az erek normál állapotának, működésének fenntartásához.

A Kyäni Sunrise® termékben vitaminok és élelmiszerek széles skálája található, mint a riboflavin (B2-vitamin), tiamin, niacin, pantoténsav, B-6 vitamin, B12-vitamin, C-vitamin, folát, biotin, inozitol valamint alaszkai vadáfonya, acai bogyó, szőlőmag, fekete berkenye, mangosztán, vörös áfonya, gránátalma, vörös málna, panax ginszeng, amla bogyó, aloe vera, kelkáposzta, brokkoli és spenót.
Ezeken kívül pedig vitalizáló tápanyagok széles spektruma, amelyek szintén kivételes előnyökkel rendelkeznek.

A Kyäni Sunrise® igen erős antioxidáns hatású termék.

A Nitro Xtreme®, amely niacint (B3-vitamin), krómot és cinket is tartalmaz bárki fogyaszthatja, legyen akár sportoló, üzletember, háziasszony, diák, idősebb vagy elfoglalt szülő.

A Tiamin (B1-vitamin) hozzájárul a szív megfelelő működéséhez.
A Niacin (B3-vitamin) hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. A Króm és a Cink részt vesz a makró tápanyagok normál anyagcseréjében.
A Tiamin (B1-vitamin) és a Niacin (B3-vitamin) részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere- folyamatokban, hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez és a normál pszichológiai
funkció fenntartásához.
A Niacin (B3-vitamin) és a Cink hozzájárul a bőr normál állapotának fenntartásához.
A Króm hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához.
A Cink részt vesz a normál szénhidrát-anyagcserében, a normál sav-bázis egyensúly fenntartásában és a zsírsavak és az A-vitamin normál anyagcseréjében.
A Cink hozzájárul a normál DNS-szintézishez és szerepet játszik a normál fehérjeszintézisben.
A Cink szerepet játszik a normál termékenység és szaporodás fenntartásában és hozzájárul a vér normál tesztoszteronszintjének fenntartásához.
A Cink hozzájárul a normál kognitív funkciók fenntartásához.

Nitrogén-monoxid
1998-ban Robert F. Furchgott, Louis J. Ignarro és Ferid Murad közös Fiziológiai és Orvostudományi Nobel-díjat kaptak a „Nitrogén-monoxid, mint a kardiovaszkuláris rendszer ingerületközvetítő molekulája” felfedezésükért.
A nitrogén-monoxid egy gáz, melyet a „Tudományos világ” „Az év molekulája”-nak kiáltotta ki. Nemcsak sejtszintű üzeneteket
hordoz, de gáznemű szerkezetének köszönhetően képes hatékonyan áthatolni a sejtmembránon.
Nitrogén-monoxidban (NO) bővelkedik a szervezet, ám instabil és rövid életű, ezért folyamatos megújításra szorul. Hatékonyan termelni úgynevezett nitrátokból lehet, ami olyan növényekben található, mint a Morinda Citrifolia (Noni gyümölcs).

Kyäni Nitro F

Három orvos Fiziológiai és orvostudományi Nobel-díjat kapott 1988-ban annak felfedezéséért, hogy a nitrogén-monoxid a szervezet ingerületközvetítő molekulája.
A Kyäni Nitro FX™ a Noni gyümölcs levét tartalmazó keverék.
Nitrogén-monoxidban bővelkedik a szervezet, ám instabil és rövid életű, ezért folyamatos megújításra szorul ezért olyan növényekből lehet pótolni, amelyekben megtalálható, mint például a Morinda Citrifolia (Noni gyümölcs).

A Kyäni Nitro FX™ és a Kyäni Nitro Xtreme™ táplálékkiegészítő jó választás, illeszd be a mindennapjaidba!

A Kyäni Sunset®  egy olyan fantasztikus termék, amelyben Omega 3 zsírsavakat és az E vitamin legerőteljesebb formáját találjuk.

A Kyäni Sunset® zsírban oldódó elemeket és olyan hal olajat tartalmaz, amelyet a vadlazac (Sockeye) és egyéb halfajták szolgáltatnak.
Omega-3 (EPA és DHA) forrás, emellett pedig A- és D-vitamint, illetve az E-vitamin hatékony formáját is tartalmazza.
Az A- és D-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, illetve az E-vitamin hatékony antioxidáns.
A Kyäni Sunset®-ben található elemek hozzájárulnak a szív megfelelő működéséhez, illetve hozzájárulhatnak a test kiegyensúlyozott táplálkozásának támogatásához.
A Kyäni Sunset® hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez és fontos energiaforrás is!

Válassza szeretteinek a Fleuresse prémium kategóriás bőrápolási család termékeit!

Fleuresse Bőrápolási Rendszer™ – Skin Care System

A prémium kozmetikumok kiváló minőségű összetevőkből készülnek. Ami a Fleuresse-t egyedülállóvá teszi az az, hogy tartalmazza a hatékony és magas minőségű svájci alma növényi őssejt kivonatot. A kozmetikumoknál a Kyäni rendkívüli figyelmet fordít a minőségi összetevőkre, a kutatásra és a termékek gyártására.

Tapasztalja meg a Fleuresse termékek kivételes hatását, mely ugyanúgy ajánlott mindkét nem arcbőrének ápolására.

KyaniTeamShop – Webáruház
www.kyaniteamshop.com
pesek.lukats@gmail.com

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top