Csajok Magazin

Közösségépítés videósokkal

A Videós Találkozóról bővebben

Akinek iskoláskorú gyermeke van vagy épp a közelében él ilyen korú fiatal, annak nem újdonság, hogy a hazai szférában is bővelkedünk olyan videókészítőkben, akik érdekes, szórakoztató tartalmakat töltenek fel a legnagyobb videómegosztóra.

A Videós Találkozó rendezvényei a 8-14 éves korosztályt szólítja meg: OwnMcKendry, UborCraft, Polla, ZsDav,luckeY, Jánosik Gergő, IceBlueBird vagy DoggyAndi – a 2018-as indulásuk óta óriási látogatottságra tettek szert; ma már országszerte 30 ezer látogató kíváncsi a Videós Találkozó jól összeszokott csapatára. Ezeken a kiállításokon nemcsak színes programokkal, játékos vetélkedővel, értékes nyereményekkel készülnek a szervezők hanem a videósok nevével fémjelzett termékeket is megvásárolhatják az érdeklődök.

A legközelebbi eseményük Budapesten lesz 2020. március 28-án és 29-én, a Dürer Rendezvényközpontban. A többfelvonásos rendezvény kiváló alkalom egy közös családi kikapcsolódásra, a gyerekek számára pedig óriási élmény lehet a közös fotó és dedikálás lehetősége!

A Videós Találkozó azokra is gondol, akiknek kevesebb jut: adománygyűjtő akciójuk keretében tartós élelmiszert, plüss játékot gyűjtenek a Református Szeretetszolgálatnak akik továbbítják a rászorulóknak; az adománygyűjtő doboz minden rendezvényükön jelen van, így a látogatóknak lehetősége van az ország különböző pontjain becsatlakozni az akcióba.
A rendezvényekről bővebben:

www.videostalalkozo.hu

+36 30 641 1892

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top