Csajok Magazin

Kontúr Fáslizás

Wellnes Spa szülőhazájából, Amerikából származik. Az Univerzális Kontúr fáslizás egy teljesen természetes és hatásos módja annak, hogy látványosan csökkentsünk a testméreteken, méregtelenítsük a teljes testet, hatásosan lépjünk fel a cellulit és nyúlási csíkok ellen, megtisztítsuk és feszesítsük a bőrt, és a végén újult energiával feltöltődve, teljesen megfiatalodottnak érezhessük magunk a csodálatosan sima és selymes bőrünkben.

A kezelések során a testre speciális összetételű mélytengeri agyagoldattal átitatott fáslikat helyeznek fel. Amint az oldatba beáztatott fáslikat felhelyezik a teljes testre, a hatás egy óriási dunsztkötéséhez hasonlítható. A méreganyagok az oldat hatására a pórusokon keresztül kiszívódnak a bőrből. A módszer hideg eljárás, így elmarad a folyadékveszteség, és az úgynevezett szauna hatás.  A méretek ezért nem fognak visszatérni néhány pohár víz elfogyasztása után. Elmaradnak a meleg terápiáknál ismert szív és érrendszeri terhelések is. Minimálisak az ellenjavallatok, mivel az eljárás hatóiránya kifelé, a fáslik felé irányul.

Mik azok a méreganyagok?

A méreganyagok olyan melléktermékek a szervezetben, amelyek a zsírsejtek közötti lágyszövetekben halmozódnak fel és tárolódnak. Felhalmozódásuk főként az életkor, a betegségek, a gyógyszerek, a stressz, a helytelen étrend, a dohányzás, az italozás, a testmozgás hiányának következménye. A toxikus anyagok nagymértékben gátolják a természetes kollagén és elasztin funkciókat, mely a kötőszövet és a bőr petyhüdt, megereszkedett állapotát eredményezik. Ez a folyamat végső soron a jól ismert cellulit kialakulásához vezet. A létrejött cellulitnak normál étrend és testmozgás segítségével történő megszüntetése rendszerint nem lehetséges.  A kontúr fáslizás garantáltan segít a rendellenes állapot megállításában és visszafordításában a toxikus anyagok ozmózis útján kiszívódnak a kötőszövetből és közvetlenül a fáslikba kerülnek. A kezelést követő napokban a toxikus anyagok pórusokon keresztüli távozása még tovább folytatódik.

Egy átlag ember mérete 20 é s30 cm között csökken már az első fáslizás után, adottságaitól függően. Az elért eredmények a kezelés utáni napokban fokozódnak. Három-öt kezelés után átlagosan 60-90 cm halmozott méretcsökkenés várható, mely egy-két konfekció méretnyi méretcsökkenésnek felel meg.

 

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top