Csajok Magazin

Kivillanó lábak

Fiúk, lányok – itt az ideje, hogy újra megmutassátok lábaitokat! Mindjárt itt a nyár, és a hosszú, forró nyári napokra készülve a Levi’s® bemutatja legújabb sort kollekcióját, melyek lezser, kényelmes és trendi külsőt kölcsönöznek.

Legyen szó a chino, a cargo vagy a farmer sortokról, mindegyik egyszerűen hordható és könnyen stílusossá varázsolható, emellett elnyűhetetlen és egyszerű darab, akárcsak a 2012-es tavaszi/nyári kollekció összes darabja.

Az új kollekció sortjai nyári pasztellszínekben, kékes, zöldes és szürkés árnyalatokban kaphatók.  Az idei nyár kedvence a napszítta, térdig érő sort, melynek viseltes kinézete már ránézésre is egy kényelmes nadrág érzetét kelti.


Chino sortok

Ezek a sortok önmagukban is annyira trendik, hogy akár egy egyszerű fehér pólóval viselve is nagyon cool hatást érhetünk el, de kardigánnal vagy zakóval kombinálva a hűvösebb estéken igazán menő.

                     

Cargo sortok
Élénk és napszítta színárnyalatokban is kapható. Ezek a Levi’s® Cargo nadrágok, olyan alapot biztosítanak a ruhatáradban, amihez könnyen fel lehet öltözni, rengeteg féle stílusban. A military stílus ihletésében, a nadrágok terep zöldben, arany-, dohány és homok színben is kaphatók, valamint fakó kockás mintákkal, ami ennek a népszerű nyári divatdarabnak egy modern csavart ad.

                                                

Farmer sortok
A farmerimádóknak  is kedvez a Levi’s®, hiszen a sort kollekcióban megtalálható lesz a farmersort is. Mellénnyel, kigombolt inggel vagy élénk színű pólókkal is egyaránt jól mutatnak és friss, nyári érzetet kölcsönöznek a megjelenésnek is.

A Levi’s® márkáról:
A Levi’s® magába foglalja a klasszikus amerikai stílust, annak minden belülről fakadó lazaságával. A Levi Strauss 1873-as alapítása óta a Levi’s ® farmer a világ legelismertebb és leggyakrabban utánzott ruházatává vált, ami lebilincselte az emberek képzeletét és hűségét nemzedékeken át. Ma a Levi’s ® portfoliója tovább bővül ,  fáradhatatlanul törve az élre olyan innovatív szellemiséget képviselve, ami páratlan a ruházati iparban. Termékeink a vezető farmer- ruházatból és kiegészítők sorából több mint 110 országban kaphatóak.  További információ a márkáról, a termékekről, az üzletekről a eu.levi.com oldalon. További információ a Levi Strauss & Co. felől a www.levistrauss.com oldalon.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top