Csajok Magazin

Kiss Ramóna szerelmes?

Kiss Ramóna, a Barátok közt sztárja úgy tűnik szerelmes lett. Az ismeretség már egy hónapos, és az érzelmek egyre csak mélyülnek.

Kiss Ramóna, aki a  Barátok közt sorozatban Szentmihályi Zsófit alakítja egy hónapja bensőséges kapcsolatot ápol A Lotus Renault team Forma-1-es csapat tesztpilótájával. Ismeretségüket az egy hónapja megrendezett Lotus Ladies Cup nevű versenynek köszönhetik, ahol Ayrton Senna unokaöccse, mint sztárvendég volt jelen. Bruno már akkor kiszúrta magának a csinos lányt és nem tudta megállni, hogy egy, a Ramónát élethű nagyságban ábrázoló fotón meg ne puszilja.

A hétvégi futamon is készültek képek róluk, melyek arról árulkodnak, hogy kapcsolatuk azóta is tart és gesztusaik azt mutatják, az érzések egyre komolyabbá válnak.

A hírek szerint a vasárnapi futamot követő esti partin, már nyíltan vállalták összetartozásukat és Senna asztalánál töltötte Ramóna az estét a Symbol VIP területén.

Ramóna nem szeretne nyilatkozni semmiről. Bimbózó kapcsolatukat óvni akarja a nyilvánosságtól és a kíváncsiskodóktól. Minden percét és pillanatát ki szeretné élvezni az ismerkedésnek és az első pár hónapnak. Barátnői szerint pedig nagyon úgy fest, hogy ebből a szerelemből sok minden lehet hosszú távon.

Fotó: www.mommo.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top