Csajok Magazin

Király Viktor az őrület határán

Elvesztette a fejét Király Viktor: az énekes legújabb, Crazy című videója július 11-én debütál a VIVA tévé Napi Top10 című műsorában. Az őrület tárgya nem más, mint egy gyönyörű nő, akibe a jóképű énekes teljesen belebolondult.

A VIVA Comet gálán már hallhattuk Király Viktor legújabb slágerét, és a pörgős dalhoz végre videó is készült. A Crazy kisfilmje július 11-én debütál a VIVA képernyőjén, és egy héten keresztül csak a csatorna nézőinek szól majd.

„Mint ahogy a cím és a szöveg is árulkodik róla – Crazy about you, vagyis Megőrülök érted –, a klip az őrületről szól; ezért senki se lepődjön meg, ha kényszerzubbonyban tűnök fel a klipben – adott egy kis ízelítőt Viktor legújabb videójából. „A klipben barátnőm, Bea, illetve gimnazista barátom, Fabreeze is szerepet kapott, akivel a rap részt készítettük el. A helyszínválasztásra szintén nagy hangsúlyt fordítottunk: először stúdióban forgattunk, aztán pedig kimentünk egy hatalmas, elhagyatott hangárba Budapesten, ahol a falak graffitivel vannak felfújva: ez a látvány nagyon jól illeszkedett az elképzeléseimhez” – árult el további részleteket az énekes.

Az újabb királyi videóért kattanj Te is a Napi Top10-re július 11-én a VIVA-n, és lesd meg milyen is az, amikor egy férfi igazán szeret!

Forrás: www.redlemon.hu

További információ:
www.vivatv.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top