Csajok Magazin

Kim Kardashian újra babát vár

Érkezik North West kistestvére

Bővül a Kardashian-család! Kim Kardashian két éve hozta világra kislányát, North-ot, most pedig újból anyai örömök elé néz. A világhírű szépség és rapper férje, Kanye West hosszú és keserves próbálkozás után végre tovább népesítheti a családot. A Keeping Up With The Kardashians 10. évadában, az E! Channel műsorán többek között szemtanúi lehetünk annak, hogy miként próbál teherbe esni a világsztár, illetve hogyan fogadja a nagy hírt a család.

A Keeping Up With The Kardashians 10. évadának szuperelőzeteséből kiderül, hogy Kim Kardashian és Kanye West hamarosan egy második babával bővítik a családot. A klipben láthatjuk, amint Kim megkapja a nagy hírt a nőgyógyászától, és azonnal értesíti Khloét hatalmas örömmámorban úszva.
Nem csoda, hogy Kim elmondhatatlanul boldog. Korábban már többször kifejtette, hogy szívesen vállalnának még egy babát férjével, annak ellenére, hogy első terhességét nagyon nehezen viselte. A 10. évad forgatása alatt egy talkshow-ban elmondta, hogy első gyermekük nagyon nehezen fogant meg. „Próbálkozunk, mindennap csak próbálkozunk. Nálunk jobban egyszerűen senki sem igyekszik” – panaszkodott Kim. „Kezd fárasztó lenni. Kanye is folyton mondogatja, hogy nem annyira vidám feladat összehozni a második babát, mint amilyen az elsőt volt.”
Kislánya, North – vagy ahogyan a család becézi, Nori – 2013. július 15-én született Los Angeles-ben, majd Kim rövidesen blogot indított róla. „Imádok anya lenni. Ez a legjobb érzés a világon, minden részét szeretem. Habár nagy kihívás megtartani az egyensúlyt karrier és anyaság között, mindig tudni kell, hogy mi élvez elsőbbséget” – mondta.
Kanye West egy Kris Jennerrel folytatott bensőséges beszélgetés közben elmondta anyósának, hogy mennyire elégedett az életével. „Két nagyszerű emberért élek… egy egész családért.” Nos, hamarosan már háromért.
Kim és Kanye a kis North születése után egy évvel keltek egybe az olaszországi Firenzében, ahol a barátok és a családtagok előtt mondták ki a boldogító igent.
Keeping Up With The Kardashians 10.évad – minden vasárnap, 20.00-tól az E!Entertainment Channel műsorán! Évadzáró epizód – június 14-én.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top