Csajok Magazin

Kényeztető masszázs

A masszázs olyan holisztikus terápia, mely az érintésen keresztül teremti meg a test egyensúlyát. Az izomszövetekben feszültség és méreganyagok gyülemlenek fel, feloldásuk lehetővé teszi a test ellazulását és hatékonyabb működését. Elősegíti a teljes relaxációt, a felgyorsult vérkeringés által javul szervezetünk oxigénellátása, hatására ellazul, megnyugszik és felfrissül a test, javul a közérzet. Alkalmazható alvászavar, stressz, fejfájás és migrén kezelésére is.

A hagyományos keleti gyógyászat szerint az egészség feltétele az életenergia (chi) akadálytalan áramlása a test energia csatornáiban. A thai masszázs 10 fő energiavonalra fókuszál, melyeket seneknek hívunk. A szervezet öngyógyító erején alapul, összetett, testi-lelki-szellemi harmóniát segítő módszer. Alapvető célja az emberi test összhangjának megteremtése, az energiablokkok oldása és az energiavonalak mentén keletkező hiányok pótlása.

Olajos thai masszázs: a thai emberek olajokat, balzsamokat használnak a különböző problémák, tünetek kezelésére. A thai olajos masszázs keveréke a thai és a nyugati masszázstechnikáknak. A különböző illóolajok más-más hatást gyakorolnak a szervezetre, ezáltal segítve a testi-érzelmi panaszok kezelését. Jótékonyan hat az izmokra és a vérkeringésre, segít az egészség megőrzésében, erősíti az immunrendszert, a bőrt rugalmassá, selymessé teszi, a fáradt lelket is felüdíti. A kezelések által helyre áll a test energiaáramlása, ami elősegíti a szervezet harmonikus működését, a belső tisztulást és gyógyulást. A reflexpontok stimulálásával betegségek is kezelhetőek.

Egésztest peeling / olajos sómasszázs: a bőr felső, elszarusodott hámrétegét leradírozzuk speciális test peeling krémmel, olajjal, majd meleg vizes kendővel letöröljük. A tengeri só és az olaj keverékével végzett peeling eltávolítja az elhalt hámsejteket, a tengeri só javítja a sejtek anyagcseréjét, szabályozza a faggyúműködést, a bőr fellélegzik, ezáltal megfiatalodik és selymes, puha tapintású lesz.

Karsai Mónika
Chi thai masszázs terapeuta, szakmai igazgató

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top