Csajok Magazin

Kényeztető masszázs

A masszázs olyan holisztikus terápia, mely az érintésen keresztül teremti meg a test egyensúlyát. Az izomszövetekben feszültség és méreganyagok gyülemlenek fel, feloldásuk lehetővé teszi a test ellazulását és hatékonyabb működését. Elősegíti a teljes relaxációt, a felgyorsult vérkeringés által javul szervezetünk oxigénellátása, hatására ellazul, megnyugszik és felfrissül a test, javul a közérzet. Alkalmazható alvászavar, stressz, fejfájás és migrén kezelésére is.

A hagyományos keleti gyógyászat szerint az egészség feltétele az életenergia (chi) akadálytalan áramlása a test energia csatornáiban. A thai masszázs 10 fő energiavonalra fókuszál, melyeket seneknek hívunk. A szervezet öngyógyító erején alapul, összetett, testi-lelki-szellemi harmóniát segítő módszer. Alapvető célja az emberi test összhangjának megteremtése, az energiablokkok oldása és az energiavonalak mentén keletkező hiányok pótlása.

Olajos thai masszázs: a thai emberek olajokat, balzsamokat használnak a különböző problémák, tünetek kezelésére. A thai olajos masszázs keveréke a thai és a nyugati masszázstechnikáknak. A különböző illóolajok más-más hatást gyakorolnak a szervezetre, ezáltal segítve a testi-érzelmi panaszok kezelését. Jótékonyan hat az izmokra és a vérkeringésre, segít az egészség megőrzésében, erősíti az immunrendszert, a bőrt rugalmassá, selymessé teszi, a fáradt lelket is felüdíti. A kezelések által helyre áll a test energiaáramlása, ami elősegíti a szervezet harmonikus működését, a belső tisztulást és gyógyulást. A reflexpontok stimulálásával betegségek is kezelhetőek.

Egésztest peeling / olajos sómasszázs: a bőr felső, elszarusodott hámrétegét leradírozzuk speciális test peeling krémmel, olajjal, majd meleg vizes kendővel letöröljük. A tengeri só és az olaj keverékével végzett peeling eltávolítja az elhalt hámsejteket, a tengeri só javítja a sejtek anyagcseréjét, szabályozza a faggyúműködést, a bőr fellélegzik, ezáltal megfiatalodik és selymes, puha tapintású lesz.

Karsai Mónika
Chi thai masszázs terapeuta, szakmai igazgató

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Scroll to Top