Csajok Magazin

Karsai Zita ismét Budapesten táncolt

Karsai Zita kilenc hónap után kizárólag annak a különleges trend- és hajbemutató kedvéért érkezett haza Dubaiból, amelyet a napokban rendeztek a Café del Rioban. Zizi nem csak táncolt ezen az estén, hanem bemutatta legújabb kollekcióját is.

Karsai Zita kilenc hónap után villámlátogatást tett Magyarországon. Zizi kizárólag egy rendkívüli trend- és hajbemutatóra érkezett haza, amelynek középpontjában a Schwarzkopf Professional legtrendibb hajformázó márkája, az OSiS állt.
Az est folyamán a csinos táncosnő bemutatta a J. Csonka Hedviggel közösen tervezett legújabb Sugarbird  kollekciót, amelynek izgalmas darabjait a vagány és kreatív hajformázó család, a tánc szabadsága és a nyári partik hangulata ihlette, így segítségükkel bárki megmutathatja a benne lakozó ellentétes személyiségeket.
Dukai Regina, Zimány Linda és Horváth Éva is színpadra állt a 2010-es nyári szezon legizgalmasabb strand- és fürdőruháiban. A Csillag születik című műsorból megismert Bad Boyz pedig egy különleges tánc show-val lepte meg a közönséget, amelynek koreográfiája erre az alkalomra állt össze.
<$1268$>
A látványos tánc show és trend bemutatót az OSiS Party keretein belül még további 4 helyszínen is megrendezik, ahol Karsai Zita és a Bad Boyz is fellép.

Június 19. Győr – Club Vertigo
Június 26. Szeged – Sing Sing
Július 17. Debrecen – Home Club
Július 24. Siófok – Palace

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top