Csajok Magazin

KalliUS

Hobbiból kisvállalkozás, szerelemből hivatás, ami mindenkit megszólít. Ismerd meg a KalliUS történetét!

 

A KalliUS egy kalligráfiával foglalkozó kisvállalkozás: az egyéni álmokat hivatott valóra váltani mindenki számára. Kezdetben hobbiként létezett, mára már hivatásszerűen, rengeteg megrendeléssel működik.

De mit is jelent a kalligráfia?
A kalligráfia díszes, szép, formális kézírást jelent.

Ezen belül is több fajtát különböztetünk meg, a KalliUS esetében minden terméken a modern kalligráfia jegyeivel találkozhat az ember: ezek mindig egyedileg, saját kezűleg, sablon nélkül készülnek el.

Minden vállalat mögött áll valaki, aki személyével és szenvedélyével élettel tölti meg a munkáját.
Nincs ez másképpen a KalliUS esetében sem: ez Sári szerelem projektje, akit egyetemi évei alatt talált meg a kalligráfia. Ezekben az években egyre több alkalommal ragadott papírt és íróeszközt, hogy a betűk kanyarításából végül kialakuljon saját, egyéni stílusa. Egy idő után már muszáj volt a személyes platformjaitól ezt elkülöníteni, és saját oldalt létrehozni ezeknek a produktumoknak: így született meg 2018-ban a KalliUS Instagram-ja, ahová rövid időn belül meg is érkeztek az első érdeklődők, megrendelők. Így a korábbi “ajándékozásokkal” operáló hobbi hamar szintet lépett, és édesanyja vállalkozása segítségével elindult a tényleges business – ami a mai napig ebben a formában működik.

Sokféle termék, egyedi kérések.

A kalligráfiával kapcsolatosan az biztosan elmondható, hogy sosem monoton: hiszen mindenkinek más igényei vannak, így a tányértól, bögrétől, akvarell papírtól kezdve a fa táblákig, esküvői ültetőkártyákig bármi szóba jöhet, amit a megrendelők szeretnének. Az eddigi tapasztalatok szerint az emberek imádják, hogy ők találhatják ki, mi kerüljön az adott termékre, amit aztán maguknak, vagy ajándékba vesznek meg. Az egyik közönségkedvenc a kerámia bögre, ezt egész évben sokan keresik.
Természetesen szezonális termékekből sincs hiány: a karácsonyi szezon közeledtével az üveggömb, fadíszek fogynak nagyon. Ezen kívül jelenleg limitált darabszámmal rendelhetők üveg lattés poharak, szív alakú bögrék is.

Nyitottnak lenni, megújulni, fejlődni.

Mint minden szakmában, itt is elengedhetetlen, hogy lépést tartsunk, fejlődjünk. Próbáljunk ki új dolgokat, álljunk nyitottan mindenfelé. Mivel ahány megrendelő, annyiféle kívánság, ezért remek lehetőség van a folytonos fejlődésre, és arra, hogy minden munkában megtalálhassuk, hogyan tudunk benne jobbak és kiemelkedőbbek lenni.

A kalligráfia azért csodálatos, mert mindig egyedi, és bárkinek személyre szólóan lehet vele kedveskedni.
A kalligrafikus termékek sikerének a titka tehát, hogy az emberek maguknak találhatják ki, mit szeretnének a termékeken látni, így ezek személyes, szívből jövő ajándékokká válnak. Ebben a szellemben készülnek a jövőben is Sári termékei, amit az ünnepek közeledtével meleg szívvel ajánlunk, hogy ti is nézzetek meg a KalliUS felületein!

Elérhetőségek:

Instagram: https://www.instagram.com/kalliusofficial/

Facebook: https://www.facebook.com/kalliusofficial

E-mail: kalliusofficial@gmail.com

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top