Csajok Magazin

Jolie-t dögös vörösre cserélték

Négy év után megválik a kaliforniai St. John divatcég Angelina Jolie-tól, aki a márka arca volt.

A luxustermékeket forgalmazó vállalkozás a lépést úgy indokolta: a színésznő személye „beárnyékolta” a divatcikkeket. A magyarázat azért is meglepő, mert noha Jolie rendszeresen szerepel a bulvárlapok címlapján, korántsem botrányhősnő.
Úgy tűnik, mostanában a neves divatcégek az ismeretlen modelleket részesítik előnyben, hiszen nemrégiben Louis Vuitton cserélte le Madonnát, most pedig a luxusdivatot képviselő St. John vált meg eddigi világhírű arcától, Angelina Jolie-tól. A szépséges színésznő helyére Karen Elson brit modell lép majd, aki a cég szerint modernebb arcot kölcsönöz majd kollekciójuknak.

Angelina Jolie szép, stílusos, kedvelt. Emiatt mondott fel neki az a divatcég, amelynek 2005 óta arca volt.

– Angelina elvonta a figyelmet magáról a termékről, ezért döntöttünk úgy, hogy nem ismert embert kérünk fel az új kampányhoz. Ezenkívül szerettünk volna valakit, aki nem megszokott, nem szőke, nem barna, hanem egy kicsit más – indokolta a különválást a St. John szóvivője, Glenn McMahon.

Karen mindenesetre megfelel a követelményeknek, hiszen lángoló vörös hajával és hófehér bőrével valóban kitűnik, ráadásul igen bevállalós is: gondolkodás nélkül ledobja ruháit egy-egy kollekció kedvéért.

A márka képviselői már 2008-ban is gondolkodtak rajta, hogy menesztik a színésznőt, akivel 2005 óta dolgoznak. Akkor azt mondták, valami újat és mást szeretnének. Most itt van rá a lehetőség.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top