Csajok Magazin

Jennifer Lopez ikrei Gucci modellek

Jennifer Lopez két és fél éves ikreivel, Maxszel és Emme-mel a tengerparti homokban tesztelte a Gucci új gyerekruha-darabjait. A fotók még júliusban készültek a malibui tengerparton. A pénzt jótékony célokra fordítják.

„Ez volt az első alkalom, hogy a gyerekeimmel dolgoztam. Különleges élmény volt” – mesélte a 41 éves híresség. „Csináltam egy képsorozatot velük, amikor három hetesek voltak, de most két és fél évesek, és így teljesen más” – tette hozzá Lopez. Az énekesnő beszámolt gyermekei öltözködési szokásairól is, szerencsére nem reklámszöveget mondott, így nem az derült ki, hogy csemetéi csak Gucci-ruhákban hajlandóak kilépni a gyerekszobából. „Emme egyedül választja ki a ruháját, és imád a hercegnős ruhájában aludni. Maxot borzasztóan nehéz öltöztetni. Legszívesebben ruha nélkül szaladgál a házban” – mesélt a hétköznapokról.

Az amerikai énekesnő azért is vállalta a szereplést bölcsődés korú gyermekeivel, mert a divatóriás a UNICEF Iskolák Afrikáért programját 1 millió dollárral (kb. 200 millió forinttal), a nők és a gyerekek egészségvédelmi programját 50 000 dollárral (kb. 10 millió forinttal) támogatja.

Fotó: ivillage.com

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top