Csajok Magazin

Jázmin Életmódközpont megalapítás és mindennapjai

Az életemben már elég fiatalon, 25 éves korom körül szerepet kapott a böjtölés. Kerestem, kutattam, hogy mivel lehet fokozni az életerőt, mivel lehet növelni az aktivitást és mi az a tevékenység, mely a táplálkozás, sport, egészséges életmód mellett nagymértékben támogatja az emberi szervezet működését. Rátaláltam és rájöttem, hogy a böjt a külső, belső megtisztulás tudja növelni a szervezet hatékony működését. Sok helyen jártam, sok tapasztalatot gyűjtöttem, mire megszületett az elhatározás és megalapítottam a Jázmin életmódközpontot, vagyis a böjtházat.  2015-bent a TEGYE-n szakirányú természetgyógyász diplomát szereztem.  2016-ban megtaláltam a böjtöléshez a legideálisabb ingatlant Veresegyházon a zöldövezetben. Az életmódközpont 9 férőhelyes, 4000 nm-es parkosított kertben helyezkedik el. Itt mindenki megleli a nyugalmát, a sok zöld növény, a madárcsicsergés pihentetően hat a lélekre.  Az első böjtöt 2017 szeptemberében indítottam el. Azóta havonta 1-2 alkalommal szervezek csoportokat. Jellemzően a Buchinger-féle lé böjt a legkeresettebb, de előfordul a gabonakúra és a frissen préselt leveket tartalmazó vitaminkúra is. Vendégeim 3-5-7-9 éjszakás programok közül választhatnak.

 

A Jázmin Életmódközpontban mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb kikapcsolódást. A napi program része a jóga, a torna, a kirándulás, szaunázás, masszázs. Igénybe vehetők különféle alakformáló testkezelések, vacushape (vákumos futópad), PowerPlate (fitnessgépes személyi edzés), sminktanácsadás fotózással, biorezonanciás állapotfelmérés, life coaching, kozmetikai csomagok. A városban található gyógyfürdő és az uszoda is látogatható.

A mai világunkban sokaknak szüksége van arra, hogy időnként elvonuljanak, pihenjenek, feltöltődjenek. Ehhez nyugodt környezetre van szükség, ahol maguk mögött hagyva a hétköznapi életet, munkát, szokásokat, magukkal foglalkoznak, a test-lélek-szellem egyensúlyba hozásával tölthetik az időt. A böjt hatására növekszik az életenergia, megtisztul a test az évek során felhalmozódott salakanyagoktól, méreganyagoktól, melyek folyamatosan terhelik a szervezetet.

Hitvallásom: „Aki erős, egészséges és fiatal akar maradni, éljen mértékletesen, eddze a testét, lélegezzen tiszta levegőt, és kínját inkább böjtöléssel, mintsem gyógyszerekkel gyógyítsa.”

Hippokratész

www.lebojthaz.hu

 

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top