Csajok Magazin

Játék , mozgás, szórakozás

…már több, mint 7000 nm-en Budapesten!

Mozgással egybekötött családi programot keres? Jöjjön el az Elevenparkba, ahol gyermekei biztos nem unatkoznak majd. Csempéssze be önfeledt játék örömét mindennapjaikba így garantált a mozgás és az egészség!
Újdonság! már az Észak-budapestiek is könnyen átélhetik az Elevenpark játékörömeit az új Elevenpark Reno Udvarban több mint 3000 nm-en! A helyszín tökéletesen elérhető akár a 3-as metróval, akár gépkocsival. A helyszínen 4 órás ingyenes parkolás biztosított.
Tökéletes hely egy egyszerű közös családi programra de szülinapi zsúrokat vagy egyéb rendezvényeket is tarthatunk itt.
Hétköznapi akció az Elevenpark Reno Udvarban iskolaidőben:
Most érdemes minket meglátogatni, hiszen szülők ingyen jöhetnek hétfőtől csütörtökig az akció keretén belül. Nézd meg nyitva tartásunkat, árainkat, bővebb információinkat az akcióról : http://elevenpark.hu/arak-nyitva-tartas.html . Érvényes visszavonásig.
Hamarosan érkeznek az új játékok az Elevenpark Reno Udvarba!  Elkezdtük új játszóházunk bővítését.  Az első új játékok várhatóan április vége felé már kipróbálhatók lesznek!
Kint eshet az eső vagy tűzhet a nap, a tágas játszótéren mindig kellemes klíma várja. Fedett, de mégis világos tere az összes korosztálynak kiváló fejlesztő és szórakoztató játékot rejt az Elevenpark Új Buda Center is.  A hely tömegközlekedéssel is könnyedén megközelíthető. Azok, akik autóval érkeznek, ingyenesen parkolhatnak a center parkolójában.
Az Elevenpark játszóház elérhető áron, állandó kedvezményekkel várja vendégeit a 11. és a 13. kerületben.
Cím: Elevenpark Új Buda Center: 1117.Budapest, Hengermalom út 19-21.
Elevenpark Reno Udvar: 1138.Budapest, Váci út 168. A régi Obi helyén.
www.elevenpark.hu                info@elevenpark.hu      Legfrissebb információk:

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top