Csajok Magazin

JANZA KATA: mínusz 12 kiló, elő a 36-os ruhákkal!

Álomszerű, mégis valóság!

A káprázatos művésznő a nyári időszakban sem pihen, próbákkal teli naptárába az egészséges életmódot is felvezette, a legnagyobb munka közepette vette a fejébe, hogy visszaszerzi évekkel ezelőtti karcsúságát. Célja elérésében hű társa egy testsúlycsökkentő-mátrix.

Az operett csillaga, a pandémia alatt egy új és népszerű hobbinak hódolt, ami kártékony hatással volt külsejére: ínycsiklandó süteményreceptek rabja lett és előszeretettel el is fogyasztotta a süteményeit.

     

„Amikor megláttam magam egy online előadásban, megrémisztett. Sokkal ducibb voltam, mint gondoltam.”– idézte fel Janza Kata. Elhatározta, azonnal változtatnia kell, nem is tétlenkedett tovább, egy trópusi gyógynövényekből álló étrendkiegészítőt próbált ki. Ezzel a gyógynövény kapszulával sikerült koplalás nélkül az első 12 kilótól megszabadulnia. „Már két számmal kisebb ruha kell, ami elképesztően motiváló. Ebben a testúlycsökkentő-mátrixban lévő vadon termő bogyó, amit a népgyógyászat bélseprűnek is nevez, az emésztés beindításával kezdte a szervezetem nagytakarítását. Egy indiai növény hatására – amit évszázadokon keresztül rágcsáltak az őslakosok – sokkal kevesebb édes és sós ételt kívánok. Egy májvédő kivonat pedig képes gátolni az emésztőenzimeket, így az elfogyasztott étel nem tud teljesen felszívódni” – meséli a Janza Kata, aki mostanra kirobbanó formában van és sokkal jobban érzi magát a bőrében. „Ott éreztem először azt, hogy valamit jól csinálok, amikor elkezdtek jönni a dicséretek. Sokan kérdezték, hogy »Katuska, ezt hogy csináltad«?! Újra jók a régi 38-as ruhái, az nagy lendületet ad” – tette hozzá Kata, aki már előkészítette 36-os ruháit is, amiket tervei szerint pár hét múlva ismét büszkén viselhet majd.

 

 

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top