

„Én úgy érzem, hogy a Valentin napnak az üzenetét, az emberek kicsit másképp látják. Számomra a Valentin nap nem feltétlen azt jelenti, hogy az ember csak a szerelmével lehet együtt és szívecskékkel kell tele rakni a lakást, hanem a szeretteinek is örömet kell szerezni. Nálam nyilvánvalóan a cicáim is idetartoznak, így természetesen nekik is igyekszem örömet szerezni. Nem festem őket rózsaszínre, angyalszárnyakat sem teszek rájuk, de különösen odafigyelek, hogy még több finomságot kapjanak.”
Idén Veca édesanyjának szeretne egy kellemes estét szerezni, és meglepni valamilyen finomsággal Valentin nap alkalmából:
„Arra gondoltam, mivel édesanyám egész évben főz nekem, most én készítek neki vacsorát. Az egyik kedvence, rozmaringos csirke zöldségágyon, ezért ezt készítem el.”
Veca viszont nemcsak édesanyjára, hanem kedvenc cicáira is gondol, így valamilyen hasonló csirkés ínyencséggel szeretné meglepni őket is. Úgy döntött GOURMET Gold csirke falatok szószban lesz nekik az ünnepi menü, így az egész család együtt vacsorázhat.
Veca egyébként az év minden napján odafigyel arra, hogy kényeztesse kedvenceit. Bevallotta, néha talán túlzásba is esik, de egyszerűen nem tud nekik ellenállni, a cicái ágyban párnák közt alszanak, a cirógatás, simogatás és a finom falatok pedig járnak mindkét kedvencnek.
„Nekünk embereknek megvan az a lehetőségünk, hogy minden nap más ételt fogyaszthatunk, ezért én igyekszem a cicáimnak is megadni ezt, és minél változatosabban etetni őket”- tette hozzá az énekesnő.
Ha kíváncsi vagy, hogy hogyan sikerült a készülődés, kattints a linkre:
https://www.youtube.com/watch?v=IErOUvEvFEA
JANICSÁK VECA VALENTIN NAPI RECEPTJE
Rozmaringos csirke párolt zöldség ágyon
Hozzávalók
2 db csirkemell
6 gerezd fokhagyma
ízlés szerint só és bors
pár szál friss rozmaring
1-1 db sárga és piros kaliforniai paprika
brokkoli
póréhagyma
1 db sárgarépa
borsó
Elkészítés
A csirkemellet felszeleteljük, közepes vastagságúra klopfoljuk és besózzuk, majd egy kevés olajban barnásra pirítjuk. Ha ez kész, egy tepsit kivajazunk, a fokhagymagerezdek felét az aljára rakjuk a másik felét a már arany barnára pirított szeleteinkre. Egy friss rozmaring szálat helyezünk, minden szeletre majd lefedjük alufóliával és 180°-on 20 percig pároljuk.
Amíg a hús sül el is készíthetjük a köretet. Egy nagy serpenyőben vajat olvasztunk fel, amiben a frissen felvágott és előkészített sárgarépát, brokkolit, póréhagymát, kaliforniai paprikákat és a borsót puhára főzzük, közben sóval és borssal ízesítjük.