Csajok Magazin

iPodra hangolt kütyük

Karakoe otthonra, egyszerűen kezelhető audio-cuccok hölgyeknek

Budapest, 2009. november 10. – Az Imation Magyarországon is bevezeti a Memorex márka új termékcsaládját, amelyek mindegyike kifejezetten az Apple iPod és iPhone termékeihez készültek. Az új termékcsalád között található ébresztőórás rádió, hordozható rádió és cd lejátszó valamint karaoke rendszer is. A termékeket elsősorban hölgyek részére ajánlja a gyártó, de mindenki megtalálhatja a saját ízlésének megfelelő terméket.

A Memorex idén  ősszel olyan újdonságokkal rukkol elő, mint a miniMove hordozható  audio- vagy a SingStand karaoke rendszer. Az új, divatos termékek legtöbbje egyaránt használható otthon illetve út közben is. Fontos jellemzőjük a könnyű kezelhetőség, még használati utasításra sincs szükség működtetésükhöz.

„Az Imation az új Memorex termékcsaláddal olyan kiegészítőket kínál az iPodokhoz és iPhone-okhoz, amelyek rendkívül könnyen kezelhetők, bárhol használhatók, és a különböző designoknak köszönhetően mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelőt” – mondta Negyeliczky Sándor, az Imation délkelet-európai képviselője. 

A stílusos és könnyen használható, hordozható sztereo rendszer, a miniMove egyaránt használható iPoddal, iPhone-nal és MP3 lejátszóval is. Segítségével ott és akkor hallgathatjuk meg kedvenc dalunkat, amikor és ahol csak akarjuk, legyen az akár otthon, a strandon vagy út közben.

A SingStand új dimenzióba helyezi az iPod/iPhone valamint az MP3 lejátszók használatát. Lehetővé teszi, hogy kedvenc dalunkra bárhol és bármikor fergeteges karakoe előadást mutassunk be, mivel a rendszer kiszűri a vokált a zeneszámokból. A készülékhez csatlakoztatható gitár vagy még egy mikrofon is, így kísérhetjük dalainkat vagy akár duetteket is elő lehet adni.

 

Az Imationről

Az Imation a világ vezető, adathordozók gyártásával és forgalmazásával foglalkozó  vállalata, amelynek termékei az adatok biztonságos tárolásán keresztül lehetővé teszik a digitális információszolgáltatások teljes körű kihasználását. A vállalat digitális adathordozók terén világszínvonalú termékválasztékára, audió és videó elektronikai termékeire valamint az ehhez tartozó kiegészítőkre építve globális disztribúciós hálózatot épített ki. Az Imation hosszú távú növekedésének és jövedelmezőségének alapja az, hogy kereskedőkön keresztül értékesít az üzleti- és magánfogyasztóknak.

Az Imation Corporation globális márkaportfóliójába tartozik az Imation márkacsalád, az ehhez tartozó a Memorex is. A Memorex a vállalat egyik legismertebb márkája, és amelynek szlogenje: “Is it live or is it Memorex?”. Szintén a márkaportfólióba tartozik az XtremeMac márka. A vállalat exkluzív licensszel rendelkezik a TDK Life on Record márkára, amely piacvezető az adathordozók piacán.

A Memorexről

Az Imation portfóliójában tartozó Memorex márka milliók otthonában megtalálható stílusos audió és videó termékeivel, MP3 lejátszóival, digitális képkereteivel és iPod kiegészítőivel.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top