Csajok Magazin

Interjú Székesfehérvár szépével

Milyen érzés szépségkirálynőnek és modellnek lenni? Mi a legélvezetesebb számodra ezekben a szerepekben?

Az, hogy szépségkirálynőnek választottak városomban, önbizalom növelésnek nagyon is jót tett. Nem voltam megelégedve magammal, leginkább a <$3783$>„magasságom” zavart. Modellnek lenni nagyon jó érzés, szépséges fotók készülnek rólad, kihozzák belőled a maximumot, a minél jobb fotóért. Ezekben a szerepekben az a legjobb, hogy új embereket ismerhetek meg, és új kapcsolatokat építhetek ki. Fülöp Judit sminkessel is egy fotózáson találkoztam először. Azóta szinte mindig ő sminkel egy-egy fotózáshoz. 

Mit jelent számodra a szépség?

A szépség számomra egyenlő a boldogsággal, akkor vagyunk a legszebbek és legkiegyensúlyozottabbak, ha boldogok vagyunk. Ez nagyon is látszik kívülről, és belsőleg is jó hatással van ránk.

Ha csak egyetlen szépség trükköt árulhatnál el az olvasóknak, akkor mi lenne az?

Szerintem nagyon ügyes trükk a rúzst pirosítóként használni (persze ha megfelelő színű a rúzs). Így nem kell attól tartani, hogy a táskában az út során összetörik a pirosító.

Mi minden található a kozmetikai neszeszeredben?

Ami mindig megtalálható a neszeszeremben az a Carmex ajakápoló, így tudom, hogy a szám sosem lesz száraz és kirepedezett, valamint van nálam ajakrúzs és kistükör.

Hogyan sminkelsz a hétköznapokon? És hogyan készülsz a közelgő ünnepnapokra? <$3782$>

Lily Lolo alapozót szoktam használni, sötétbarna szempillaspirált, és a szemöldökömet szoktam megigazítani még. Ha valamilyen eseményen kell megjelennem, akkor egy enyhe pirosítót rakok fel, és halvány rózsaszín rúzst. Ünnepekkor nem szoktam nagyon sminkelni, mivel ekkor a családommal és rokonaimmal vagyok. Otthon vagyunk nálunk Székesfehérváron, főzünk, sütögetünk, de nincs nagy pompa, hogy nagyon kisminkeljem magam. Ünnepekkor is maradok a természetességnél.

Hogyan lazítasz a szabadidődben?

Szabadnapjaimon hazamegyek szüleimhez, Székesfehérvárra. Lazítok egy kicsit, és elvonulok a zajos Budapesttől. Van egy kutyánk is Lora, ilyenkor sokat játszom vele. Bár nagyon nincs sok szabadidőm, mert főiskolára járok, és csak hétvégén tudok hazajönni, de akkor is van, hogy meg kell jelennem valamilyen helyi rendezvényen.

Hogyan képzeled el az életedet 10-15 év múlva?

Tíz, tizenöt év múlva, már a harmincas éveimben fogok járni, és addigra biztos állást és saját lakást szeretnék. A modellkedést csak akkor fogom abba hagyni, ha már úgy érzem kiöregedtem, hiszen a szépség múlandó. Azonban a szépségipartól nem távolodnék el, ha nem is mint modell, a háttérben szívesen tevékenykednék.

Modell: Antal Betti – Székesfehérvár szépe

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top