Csajok Magazin

INNOVÁCIÓ A BŐRÁPOLÁSBAN: MEGÉRKEZETT AZ ARTISTRYTM SIGNATURE SELECTTM

Az ARTISTRY TM mindig a trendek előtt jár: a márka büszkén mutatja be a bőrápolás legújabb sztárját, az ARTISTRY Signature SelectTM személyre szabott szérumot! Egyetlen termékben akár 3 szérum erejét is érezheted, méghozzá kifejezetten a saját igényeidre szabva. Ha nem tudod, hogyan válassz, töltsd le az ARTISTRY™ Virtual Beauty alkalmazást, melynek segítségével könnyedén megtalálhatod, amire bőrödnek szüksége van. Ismerd meg a legújabb technológiát és próbáld ki az eddigi leghatékonyabb módszert a friss, egészségesen ragyogó bőr megőrzéséhez!

Hogyan működik?

Készítsd el személyre szabott keveréked! A kezdő készlet része egy univerzális ARTISTRY Signature SelectTM személyre szabott alapszérum, mely 100%-ban fitotápanyagokkal dúsított vizet tartalmaz és 5 NUTRILITE™ növényi összetevő – acerola cseresznye, fekete ribiszke, zöld tea, gránátalma és spenót – felhasználásával készül. Add a szérumhoz a számodra szükséges 3 ampullát az ötféle típus közül, melyek mindegyike egy-egy gyakori bőrproblémára jelent megoldást: hidratálás, ránctalanítás, feszesítés, pigmentkezelés és halványítás. Jó hír, hogy az ampullák mindegyike klinikailag bizonyítottan javítja az öregedés látható jeleit is. A szérumok légmentes csomagolásban várják első használatukat, így garantáltan megőrzik a bennük lévő növényi hatóanyagok frissességét. Ahogy az alapszérumhoz adagolod az ampullát, apró szisszenést fogsz hallani, így tudhatod, hogy a legjobb minőségben kerültek hozzád az összetevők!

Fókuszban a valódi bőrproblémák!

Átfogó kutatásuk során az ARTISTRYTM szakértői az alapvető bőrproblémákat és ezzel kapcsolatos tapasztalatokat vették górcső alá. Létrehoztak egy 32.000 ember fotóit és adatait (bőrtípus, életkor stb.) tartalmazó adatbázist F.A.C.E.S (Facial Analyis Computer Evaluation System) néven, amelyből kiderül, a résztvevők milyennek látják bőrük állapotát, melyek a legfőbb bőrproblémáik és a napsütés milyen nyomot hagyott a bőrükön az elmúlt 10 évben.

Az adatok alapján:

 • a megkérdezett nők 98%-a egy vagy két, 95%-uk pedig három vagy annál több bőrproblémáról számolt be,
 • jellemzően a száraz bőr, a fakóság, a pigmentáció, a ráncosodás és a rugalmasság elvesztése volt az öt leggyakrabban felmerülő bőrprobléma,
 • ahogy ezek a bőrproblémák egyre intenzívebbé válnak, idővel kölcsönösen hatnak egymásra is, és egyre láthatóbbá válnak arcunkon az öregedés jelei.

„A kutatás eredményei segítettek minket abban, hogy olyan terméket alkossunk, ami az egyéni igényekre szabva, ugyanakkor holisztikus módon közelíti meg a bőrápolást” – mondta el Jason Rothouse, az ARTISTRY TM vezető kutatója. „Fontosnak tartottuk, hogy az új ARTISTRY Signature SelectTM személyre szabott szérummal választ adjunk a leggyakoribb problémákra, ugyanakkor látványos és hatásos eredményt nyújtsunk mindenki egyedi igényei szerint.”

A kutatások eredménye: 1 univerzális alapszérum, 5 ampulla 25 egyéni kombinációja! Az ARTISTRY Signature SelectTM személyre szabott szérum formulája klinikai kutatásokra alapozva egyesíti a természet erejét a tudománnyal, így biztosítva a hatékony szépségápolást Neked!

 1. lépés: ismerd meg az univerzális alapszérumot!

Az összes ARTISTRY™ termék közül a Signature Select™ Alapszérum tartalmaz a legnagyobb koncentrációban és mennyiségben NUTRILITE™ összetevőket. Az alapszérum emellett 175%-kal növeli az ampullák hatóanyagainak behatolási mélységét. Használatával a hatóanyagok célzottan oszlanak el, minden bőrtípuson és tónuson látványos eredményt érnek el. Az alapszérum az ampullákkal együtt használva egy olyan koncentrátumot eredményez, amely behatol bőrünk minden rétegébe, éppen oda, ahol szükség van rá.

 

 1. Bemutatjuk az öt speciális ampullát!

Az ampullák segítségével mindenki megtalálhatja a saját igényeihez leginkább illeszkedő bőrápolási megoldást. Mindegyik ampulla 60%-kal nagyobb koncentrációjú, mint a szérumok többsége és a legújabb ARTISTRY™ technológiával fejti ki hatását a bőrproblémák kezelésére.

 1. Hidratáló Ampulla

Megőrzi a bőr puhaságát, egészséges megjelenését és egész napon át tartó hidratálást biztosít. Többféleképpen fokozza a bőr nedvességszintjét. Használatával bőröd hidratáltsága akár 233%-kal javulhat!

 

 1. Világosító Ampulla

A felhalmozódó bőrfelszíni sejtek eltávolításával a világosító ampulla felfedi a bőr egészséges ragyogását. Fényt ad és új életre kelti arcod! A bőrvilágosítást célzó innovatív, új ragyogásmegújító technológia felgyorsítja a bőrsejtek megújulását és friss megjelenést ad bőrödnek.

 

 1. Bőrfeszesítő Ampulla

A bőrfeszesítő technológia egy igazi áttörés a megereszkedett bőrrel szembeni harcban. Az ampulla támogatja a sejtek szoros kötését, ezáltal javítja a bőr feszességét és rugalmasságát.

 

 1. Ránctalanító Ampulla

Ez a hatékony öregedésgátló szérum klinikailag bizonyítottan csökkenti a finom vonalak és a mélyebb ráncok megjelenését. A hatékony ránctalanító technológia segít feltölteni a bőrt, és simább, egészségesebb megjelenést biztosít akár egy hét alatt.

 

 1. Pigmentkezelő Ampulla

A sötét foltok jelentősen öregíthetik a bőröd. Próbáld ki a pigmentkezelő ampullába zárt legújabb tudományos áttörésünket: a foltokat célzó C-vitaminos technológiát! Klinikai kutatások során a nők 100%-ánál volt megfigyelhető a pigmentációs foltok méretének csökkenése és egyenletesebb bőrtónus az ampulla használatával.

Ajánlott fogyasztói ár:

 • Pigmentkezelő készlet ARTISTRY Signature Select™ (Alapszérum+Pigmentkezelő ampulla): 28.600 Ft
 • Bőrfeszesítő készlet ARTISTRY Signature Select™ (Alapszérum+Bőrfeszesítő ampulla): 28.600 Ft
 • Ránctalanító készlet ARTISTRY Signature Select™ (Alapszérum+Ránctalanító ampulla): 26.400 Ft
 • Világosító készlet ARTISTRY Signature Select™ (Alapszérum+Világosító ampulla): 26.400 Ft
 • Hidratáló készlet ARTISTRY Signature Select™ (Alapszérum+Hidratáló ampulla): 24.100 Ft
 • Pigmentkezelő ampulla ARTISTRY Signature Select™: 15.400 Ft
 • Bőrfeszesítő ampulla ARTISTRY Signature Select™:15.400 Ft
 • Ránctalanító ampulla ARTISTRY Signature Select™: 13.200 Ft
 • Világosító ampulla ARTISTRY Signature Select™: 13.200 Ft
 • Hidratáló Ampulla ARTISTRY Signature Select™: 10.900 Ft

Tanácstalan vagy mire van pontosan szükséged?

Kezdd az al-APP-oknál!

Töltsd le az ingyenes ARTISTRY™ Virtual Beauty alkalmazást és válaszd a „Bőrápolás” lehetőséget, majd készíts egy szelfit bőröd elemzéséhez. Ezután egyéni bőrápolási tanácsot kapsz, hogy melyik ampulla való leginkább neked. Ez a könnyen használható eszköz segít abban, hogy magabiztosan felmérd bőrápolási igényeid, sőt, virtuálisan „kipróbálhatod” az ARTISTRYTM más termékeit is! Bizonytalan vagy egy rúzs színében vagy alapozó árnyalatában? Ezzel az alkalmazással könnyen fogsz tudni választani!

 

 

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top