Csajok Magazin

Így vond be a gyereket is a házimunkába! Az Amway Home™ tippjei a családi takarításhoz

Könnyebben megy a házimunka, és hamarabb végzel a takarítással, ha a párod és a gyerekek is kiveszik részüket a teendőkből. Ráadásul a kicsik játékként is felfoghatják a feladatokat, miközben azt is megtanulják, hogyan lesz szép rend és ragyogó tisztaság a lakásban. Ebben pedig nagy segítségetekre lesznek az Amway Home™ hatékony és környezetbarát tisztítószerei!

Legyen gyerekjáték a mosás!

Egy kisgyerek akár mókaként is felfoghatja a takarítást, ezért olyan kisebb munkákat bízz rá, amelyek megfelelnek a képességeinek, így biztosan sikerélménye lesz. A tevékenységek ráadásul fejlesztik a kézügyességét, javítják a mozgáskoordinációját, kitartásra és türelemre nevelik. Egy néhány éves kicsit megkérhetsz, hogy pakolja el a játékait, odahozzon neked valamit, amire épp szükséged van, kidobjon egy szemetet a kukába. Sőt, akár abban is segíthet, hogy együtt rakjátok be a szennyest a mosógépbe! Biztosan élvezni fogja, ha a saját ruháit ő maga teheti be a mosógépbe.  A mosáshoz használjátok az Amway Home™ SA8™ BABY Lágyító hatású folyékony bébiruha-mosószer koncentrátumot, amely nemcsak a bőrhöz, hanem az anyagokhoz, színekhez és a környezethez is kíméletes. Ajánlott fogyasztói ár: 6300 Ft (1 liter)

Itt az idő mosogatni!

Ahogy a gyermek idősebb lesz, úgy tudsz egyre több mindent rábízni. Egy kisiskolást megkérhetsz, hogy teregesse ki a kimosott ruhákat, keverje ki a palacsintatésztát, vagy akár a szerelési munkákba is segíthet. Fontos, hogy ne oszd a feladatokat fiús

és lányos teendőkre, mindenki próbálja ki magát mindenben! Így, ha kisfiú van a családban, ő is nyugodtan sürgölődhet a konyhában, és megkérheted a nem éles eszközök, nem túl törékeny edények, poharak mosogatására. Könnyű dolga lesz, ha a finom citrusos illatú Amway Home™ DISH DROPS™ folyékony mosogatószer koncentrátumot használja, amely könnyen áthatol a zsíron és eltávolítja a szennyeződéseket, miközben a benne található aloe vera és sisho-növény kivonatnak köszönhetően védi és hidratálja a kézbőrt. Ajánlott fogyasztói ár: 3100 Ft (1 liter)

A takarítás felfrissít

Egy tinédzser akár már arra is képes lehet, hogy receptből süssön, főzzön, egyedül tartsa rendben a szobáját, kitakarítsa a fürdőszobát, lenyírja a füvet a kertben. Bár egy kamasz sokszor nagyon elfoglalt, rengeteg a tanulnivalója, de ilyenkor még jót is tehet egy kis fizikai munka. A mozgás ugyanis felfrissíti, egy kicsit eltereli a figyelmét a leckéről, és később újult erővel térhet vissza a könyveihez. Ha van otthon biológiailag lebomló Amway Home™ L.O.C.™ Univerzális tisztítószer, akkor elég a kamaszgyerekednek csak azt megjegyeznie, hogy hol találja a lakásban, és bármikor, bármelyik helyiségben nekiállhat a takarításnak. A tisztítószert ugyanis minden mosható felületen használhatja, legyen szó konyháról, fürdőszobáról, a nappaliról, vagy a saját szobájáról. Ajánlott fogyasztói ár: 3300 Ft (1 liter)

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top