Csajok Magazin

ÍGY VEDD RÁ A GYERKŐCÖT A FOGMOSÁSRA!

Új GLISTER gyermek fogkrém és fogkefe az Amway-től

A legtöbb családban nem könnyű rászoktatni a gyerekeket a rendszeres fogmosásra. Ahhoz, hogy ne kényszer, hanem jókedvű, esti rutin legyen, érdemes pár trükköt bevetni. Mi kell hozzá? Egy színes fogkefe, egy jó ízű fogkrém és egy kis varázslat. A GLISTER újdonságaival gyerekjáték lesz az esti fogmosás!
Játékos fogmosás az Amway-jel
A legtöbbször a gyerekek nem szeretik csinálni azokat a dolgokat, amiket „KELL”. Szerencsére vannak eszközök a felnőttek kezében ahhoz, hogy a fogmosás ne ebbe a kategóriába tartozzon. Fontos, hogy olyan hangulatot teremtsünk, amitől a kicsi kedvet kaphat a fogmosáshoz. Jó lehet erre egy képzeletbeli barát vagy egy plüssfigura, akinek segítségével megmutathatjuk, milyen jó fogat mosni. Az Amway erre egy mosolygós, fehér fogú pandát és vidám, új termékeket hívott segítségül.
Mondókák, éneklés, mese
Érdemes a fogmanók és a barátságos pandák világában költeni egy mesét, egy mondókát, amit minden fogmosásnál együtt elmondhatunk, de sokat segíthet egy dalocska is, ami szintén játékossá teszi ezt a mindennapos rutint. Még ha tejfogakról is van szó, fontos, hogy egészen kicsi kortól ápoljuk őket. A pozitív kommunikáció, a játékos ötletek megerősítik a gyerekek jó érzését a fogmosással kapcsolatban.
GLISTER Kids fogkrém
A panda tappancsok egészen a GLISTER új fogkréméig vezetnek. Ezzel az eper ízű, fluorid tartalmú fogkrémmel könnyedén rávehetjük az apróságokat a mindennapos fogmosásra. Biztonságosan és gyöngéden tisztítja és ápolja a fejlődésben lévő fogakat és a fogínyt, miközben védelmet nyújt a fogszuvasodás ellen is. Cukormentes és kifejezetten a két éves kor feletti gyermekek igényei szerint készült.
Ajánlott fogyasztói ára: 1 450 Ft
GLISTER Kids fogkefe
Ezek a vidám, színes GLISTER Kids fogkefék még a nehezen elérhető hátsó fogakat is bizonyítottan hatékonyan tisztítják, puha sörtéi pedig megóvják az érzékeny fogínyt. A lekerekített sörték és a kényelmes, kézbe illő nyél jól idomul a gyermekek kis kezéhez és szájához, ami megkönnyíti a fogkefe használatát. Élvezetessé teszik a fogmosást, segítenek megelőzni a fogszuvasodást és a fogínybetegségek kialakulását. A fogkefék BPA és PVC mentes műanyagból készültek.
Ajánlott fogyasztói ára: 3600 Ft/ csomag (4 db)

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top