Csajok Magazin

Így válassz étrend-kiegészítőt!

Egy-egy egészséges életmódra ösztönző újságcikk vagy könyv elolvasása után új lendületet kapunk, hogy megreformáljuk életünket. Már húzzuk is a futócipőt, megpróbálunk több zöldséget enni és igyekszünk feltölteni üresen árválkodó vitaminos dobozunkat. De pontosan milyen étrend-kiegészítőre lenne szükségünk? Mielőtt elvesznél a vitaminok erdejében, nézd meg, hogy milyen életszakaszban vagy és mutatunk hozzá hat személyre szabott NUTRILITE™ megoldást!

1. A munka hőse

Ismered azt a kollégatípust, aki egy pályakezdő lelkesedésével cikázik az irodában? Aki a legaktívabb a megbeszéléseken és minden újító tervét már ma meg akarja valósítani? Legyél Te az!  Tegyél szert több energiára, életerőre és életkedvre minden nap! Ehhez összeállítottunk egy három termékből álló csúcsminőségű vitamincsomagot: a NUTRILITE™ Erős kézben készlet egy-egy doboz NUTRILITE™ C-vitamin Plus-t, Omega-3 komplexet és Kettős hatású B-vitamin Plus-t tartalmaz. Ez a kombináció hozzájárul a szív normál működéséhez, segít fenntartani az energiaszintet és C-vitaminnal támogatja szervezeted természetes védekezőrendszerét, hogy Te is hatalmas lendülettel ugord meg a mindennapi kihívásokat.

Méret: 1 doboz (60 tabletta) NUTRILITE™ C-vitamin Plus, 1 doboz (90 kapszula) Omega-3 komplex, 1 doboz (60 tabletta) NUTRILITE™ Kettős hatású B-vitamin Plus

Ár: 21 400 Ft

 

#anyaleszek

A várandósság és az azt követő időszak alatt a kismamák különleges törődést igényelnek. Ilyenkor a szervezetnek nagyobb szüksége van vasra, illetve folsavra az anyai szövetek növekedéséhez és a normál vérképzéshez. A NUTRILITE™ egy exkluzív, kismamáknak szóló készlettel szeretne a társad lenni ebben az időszakban. A NUTRILITE™ Kismama készlet két doboz Kalcium-Magnézium D-vitamin Plus-t és egy doboz Vas + Folsavat tartalmaz. A kalcium, a magnézium és a D-vitamin hozzájárul a csontok egészségének megőrzéséhez. Ez a kombináció biztosítja a létfontosságú tápanyagok átfogó utánpótlását és egyensúlyban tartja azok szintjét. Már csak annyi a dolgod, hogy élvezd a babavárás minden percét!

Méret: 2 doboz (2×180 tabletta) NUTRILITE™ Kalcium-Magnézium D-vitamin Plus,

1 doboz (120 tabletta) NUTRILITE™ Vas + Folsav

Ár: 18 400 Ft

 

3. Kívül-belül ragyogj

Olyan eseményre készülsz, ahol fontos a csodás külső? Kezdd a felkészülést azzal, hogy odafigyelsz bőröd egészségére! A fiatalos és ragyogó megjelenésért a NUTRILITE™ összeállította a Napi ragyogás készletet, ami egy doboz Biotin C Plus, egy doboz Naponta és egy doboz Lecitin E együtteséből áll. A Biotin C plus kollagén, C-vitamin és biotin egyedi kombinációjával bőröd egészségére vigyáz. A Lecitin E megóvja a sejteket az oxidatív stressztől, míg a NUTRILITE™ Naponta biztosítja a létfontosságú vitaminok és ásványi anyagok átfogó utánpótlását.

 

Méret: 1 doboz (90 tabletta) NUTRILITE™  Biotin C Plus , 1 doboz (120 tabletta)

NUTRILITE™  Naponta, 1 doboz (110 tabletta) Lecitin E

 Ár: 25 600 Ft

 

4. Kicsi vagyok én

Ne feledkezzünk meg a legkisebbekről sem! A gyermekek csontozatának fejlődéséhez D-vitaminra és kalciumra kiemelten szükség van. Emellett fontos az immunrendszer támogatása is. Óvd gyermekeid egészségét a NUTRILITE™ Védőpajzs készlettel! A csomagban megtalálható Rágható C-vitamin 120 mg prémium minőségű acerola kivonattal, a vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó gyümölcsízű étrend-kiegészítő rágótabletta pedig béta-karotinnal segíti a gyerekek fejlődését. Rágótabletta formájában kapható, hogy a kicsik is élvezettel fogyaszthassák.

 

Méret: 1 doboz (120 tabletta) Vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó narancsízű étrend-kiegészítő rágótabletta NUTRILITE™, 1 doboz (100 tabletta) Rágható C-vitamin NUTRILITE™ Ár: 14 300 Ft

 

 

5. Aktív minden nap!

Folyton mozgásban vagy és igazán aktív életet élsz? Az energiaigényes, pörgős mindennapokhoz is van egy tippünk: a NUTRILITE™ Immunitás készlet egy olyan exkluzív válogatás, melyben kombináltuk a NUTRILITE™ C-vitamin Plus, a D-vitamin és a Mineral Sticks Cinket tartalmazó étrend-kiegészítőket. Turbózd fel természetes védekezőrendszered az acerola cseresznyéből, aszkorbinsavból származó, elnyújtott hatású C- vitaminnal, illetve támogasd csontjaid és fogaid egészségét D-vitaminnal! A cink pedig hatékonyan táplálja a bőröd, a hajkoronád és a körmeid. Védd az immunrendszered és vesd bele magad energikusan a következő napba!

Méret: 1 doboz NUTRILITE™ C-vitamin Plus (2×90 kapszula), 1 doboz (90 tabletta) NUTRILITE™ D-vitamin, 2 doboz (2×30 tasak) AMWAY™ Mineral Sticks Cinket tartalmazó étrend-kiegészítő Ár:22 000 Ft

 

6. A fáradhatatlan édesanya

Egy igazi szuper anyukának szinte száz keze van: egyikkel a gyerekekre vigyáz, másikkal mos, főz és persze a munkában is helytáll. Azért, hogy ezek a szorgos kezek bírják a terhelést, szükségük van egy praktikus támogatásra. A tápanyagok pótláshoz tökéletes megoldás a NUTRILITE™ Édesanya készlet, ami olyan egyszerű és hatásos napi étrend-kiegészítőket tartalmaz, mint a NUTRILITE™ Naponta és a C-vitamin Plus. Ez a két csúcsminőségű termék személyre szabottan járul hozzá az immunrendszer támogatásához, kiegyensúlyozott mennyiségben biztosít létfontosságú vitaminokat és segít növelni az energiaszintet.

 

Méret: 1 doboz (120 tabletta) NUTRILITE™ Naponta, 2 doboz (2×90 kapszula) NUTRILITE™ C-vitamin Plus

Ár: 22 600 Ft

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top