Csajok Magazin

Így tagadhatsz le Te is 10 évet a korodból

Mindennap találkozunk olyan módszerekkel, hirdetésekkel, melyek a gyors megfiatalodás illúzióját ígérik, de amikor kattintunk csalódottan vesszük tudomásul, hogy ehhez bizony több évig is elhúzódó fájdalmas, injekciókkal és műtétekkel kikövezett út vezet.

De vajon a mai modern technológiával tényleg nincs más, valóban hatásos megoldás erre az égető kérdésre? Mi utánajártunk és úgy tűnik van megoldás!

Mutatjuk, hogy milyen lehetőségeid vannak, ha nem szeretnél kés alá feküdni egy kis természetes szépségért és még Amerikába sem kell majd elutaznod ehhez.

A 3G HIFU kezelések egyedülálló megoldást nyújtanak a bőr megfiatalítására, faceliftingre és a ráncok csökkentésére.

A Happiness Clinic, Magyarország elsőszámú HIFU specialistája kifejezetten olyan innovatív kezelési eljárást álmodott meg a bőr megfiatalítására, mely az Amerikában méltán népszerű 3G HIFU ultrahangos kezelésen alapszik.

A 3G HIFU egy nagy energiájú fókuszált ultrahangos rezgéshullámmal dolgozik, mely felmelegítve a bőrszövet mélyebb rétegeinek kollagént tartalmazó sejtjeit, beindítja a bőr természetes regenerációját. Ezt a technológiát ránctalanító hatása miatt elsősorban arc, nyak, toka és dekoltázs területeken alkalmazzák, de zsírbontó hatása sem elhanyagolható, mellyel látványos eredményeket lehet elérni has, fenék és derék területeken is.

Zsírbontó testkezelés: A HIFU technológiájával már el tudják érni a bőr alatti területeket, ahol felszámolják a zsíros részeket.

Ez a klinika egyedülálló módon önmagában nem szolgáltat HIFU-t, hanem a maximális hatékonyság érdekében olyan komplex megoldáscsomagot kínál, melyek segítik a bőr gyorsabb regenerálódását.

„Fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy az eredményesség nagyban függ a kezelő szaktudásától, tapasztalatától, illetve a gépek minőségétől, ezért nagyon fontos, hogy szakavatott kéz végezze a kezelést.” – mondta Bernáth Szabina, a Happiness Clinic HIFU specialistája, mikor arról kérdeztem, hogy minden esetben eredményes-e a kezelés.

„A Happiness Clinic-nél mi kizárólag 3. generációs HIFU kezelőegységet használunk, ami a ma elérhető legmodernebb technika.”

Azt tanácsoljuk, hogyha a tükörbe nézve Te is gondolkodtál már azon, hogy milyen jó is lenne, ha az arcod is a belső fiatalságodat tükrözné és jelentősen csökkennének vagy eltűnnének a ráncok, feszesebb lenne a bőröd, akkor nézd meg a Happiness Clinic ajánlatát.
További információk a Happiness Clinic weboldalán itt: www.happiness-clinic.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top