Csajok Magazin

HYALURONSAVAS RÁNCFELTÖLTÉS

A FIATALSÁG „INJEKCIÓJA” (injekció nélkül ) – HYALURONSAVAS RÁNCFELTÖLTÉS-hihetetlen áron:28.000 Ft helyett 2.800 Ft-ért!

  Angyali Érintés Szépségközpont
HYALURONSAVAS RÁNCFELTÖLTÉS
Hihetetlen áron: 28.000 Ft helyett 2.800 Ft-ért!
 
Az új innovatív professzionális BIELENDA hyaluronsavas kezelést azoknak a nőknek ajánlom, akik „NEM”-et mondanak a plasztikai sebészetnek. A technológiailag innovatív kezelés ötvözi a mikroszférákba zárt hyaluronsav és más exkluzív hatóanyagok egyedülállóan hatékony, látható és érezhető ránctalanító hatását. A hármas hatású hyaluronsav mikroszférák lazítják a mimikai izmokat, belülről feltöltik a ráncokat és regenerálják a bőrt, visszaállítják egészséges, ragyogó állapotát. A FIATALSÁG „INJEKCIÓJA” kezelés természetes és biztonságos még a legérzékenyebb bőrűek számára is. Dermatológiailag tesztelt. A ráncképződés első fázisa- a mimikai ráncok kialakulása az érzelmek kifejezése során, az izmok természetes összehúzódásától. Idővel a mimikai vonalak átalakulnak az első statikai ráncokba.
 
HATÁS

– ránctalanít

– hidratálja és regenerálja a bőrt

– ragyogó, sugárzóan friss bőrszín

HYALURONSAV- MI EZ?

A hyaluronsav az egyik legjobb és leghatékonyabb hidratáló és ráncfeltöltő összetevő a modern kozmetológiában. Az ember szervezetében is jelen lévő komponensnek nincs toxikus hatása, nem vált ki érzékenységet vagy irritációt. Nedvességmegkötő képességének köszönhetően természetes filmréteget képez, amely szerepet játszik a bőr védelmi rendszerének felépítésében a kiszáradás, a baktériumok és a vegyi anyagok káros hatásaival szemben. Hatékony antioxidáns, amely növeli a bőr rugalmasságát és feszességét.

HYALURONSAV MIKROSZFÉRA- MI EZ ÉS HOGYAN MŰKÖDIK?

 A hyaluronsav mikroszférák segítenek feltölteni a bőr külső rétegét. A hyaluronsav részecskéket biotechnológiai módszerrel dehidratálják, ezáltal könnyebben jutnak be a bőr felsőbb rétegeibe, ahol azonnal 30-szorosára növekszenek és megkötve a nedvességet belülről töltik ki a bőr külső rétegét. Tesztek bizonyítják, hogy a ráncfeltöltés az applikációt követően már 1 órán belül tapasztalható.

1. Ráncok a hyaluronsav mikroszférák felvitele előtt

2. Ráncok a hyaluronsav mikroszférák felvitele után

ÚJDONSÁG! INNOVATÍV KÉSZÍTMÉNY FECSKENDŐBE!

A hyaluronsav, mint összetartó anyag, megköti a nedvességet és növeli a bőr teltségét.

HATÁSA

Fokozza a kollagén és elasztin szintézist

Feltölti a ráncokat

Kisimítja a bőrfelszínt

Bozóki Brigitta

30/971-7676

www.angyalierintes.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top