Csajok Magazin

Hozd magad hangulatba az új Palmolive Aroma Sensations tusfürdőkkel

Már itt is kapható a Palmolive új termékcsaládja, amelyeket értékes és természetes eredetű összetevőik mellett az élénk színek és egyedi illatok jellemzik. Amellett, hogy használatuk nagyon kellemes, a tusolást a hétköznapi rutinból élménnyé varázsolják!
Az új termékvonal illatanyagait a Firmenrich, IFF és Givaudan nagynevű illatszergyártó cégek neves szakértőivel együttműködve, közösen fejlesztette  ki a cég.
– Hozzáértők szerint, az illóolajokkal kombinált kellemes illatok olyannyira képesek befolyásolni hangulatunkat, hogy akár álomba is ringatnak. Gyakran az illatok befolyása alatt állunk anélkül, hogy mindezt érzékelnénk, hiszen az orrunkban található receptorok közvetlenül kapcsolatban vannak az agyunkkal, így akár az emlékeinkkel, vagy illatokkal kapcsolatos korábbi fizikai reakcióinkkal is – mondta Nolwenn Fontaine, az IFF – International Flavors & Fragrancestől.
Kétségtelen, hogy hangulatunk jelentősen befolyásolja a mindennapjainkat.  Ha jó a közérzetünk, akkor jobban teljesítünk és többre vagyunk képesek, akár munkáról, tanulásról, vagy egy izgalmas kihívásról van szó. A randevúkról nem is beszélve. Így nem túlzás azt állítani, hogy hangulatunk nemcsak a mindennapokra, de egész életünkre nagy hatással van.
Közismert, hogy a nők kedve akár egy pillanat alatt is megváltozhat külső tényezők hatására. Ez az érzékenység elsősorban a nők domináns hormonja – az ösztrogén – miatt van így. És hogy előnyükre fordíthatják-e ezt? Igen. A külső tényezők közül az illatok, a színek és a tapintás különös erővel befolyásolják hangulatukat. Még az olyan hétköznapi alkalmakkor is érzékenyebben képesek reagálni, mint a fürdés. Mindezen tények inspirálták ennek az új termékvonalnak megalkotását.
 So Relaxed – megnyugtatja testet és lelket. Levendula olajat, Ylang Ylangot és kardamont tartalmaz.
 Feel Glamorous – gyengéden radírozó cukor alapú tusfürdő. Szedret,  Bourbon vaníliát és sárkánygyümölcsöt  tartalmaz, amely igazi kényeztetése a bőrnek.
 Feel Good – tusfürdő és olaj szenzáció Neroli illóolajjal. A Fangipani  és mangó kényezteti és ragyogóvá teszi a bőrt.
 Feel the Massage – bőrmegújító hatású radírozó tusfürdő Holt-tengeri ásványokkal, Aloe Vera és vízi menta kivonattal, amely újra aktívvá teszi testet és lelket.
 So Dynamic – hűsítő fürdőgél Verbenával, mandarin olajjal és narancsvirággal. Extra frissességért és energiáért!
 So Vibrant – ragyogó, gyöngyházfényű tusfürdő, amely Goji bogyót, hibiszkuszt és gyömbér olajat tartalmaz, az életteli és boldog életérzésért.
 So Sweet – egy kellemes illatkeverék, amely rooibost, mandulát és rózsát tartalmaz, hogy elbűvölje érzékeidet- A kényeztető tusfürdő használata kellemesen oldja a feszültséget és megnyugtat, valamint harmonizálja testet és lelke.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top