Csajok Magazin

Hőségriadó – Kismama ruhatár forró nyári napokra

Pár nap alatt beköszöntött a meleg nyár.

Hőségriadó - Kismama ruhatár forró nyári napokraSokan nem vagyunk felkészülve a forró napokra, a kismamáknak azonban még nehezebb dolguk van ilyenkor. Az alábbiakban nekik szeretnénk segíteni nyári ruhatáruk kialakításában:

A kismamának az egyik legfontosabb szempont,  hogy a kiválasztott ruha kényelmes legyen. Fontos, hogy a fazon teret adjon a növekvő pocaknak, az alkalmazott anyagok minőségiek legyenek. A MoNa Mama modelljei minőségi anyagokból készülnek, egymással jól kombinálhatóak, a fazonjaik pedig illeszkednek a kismama változó alakjához.

Az egyik legkényelmesebb hétköznapi viselet nyári napokon egy kényelmes sort vagy bővebb fazonú, lenge térd nadrág. Ezeket párosítsuk atlétákkal, spagetti pántos topokkal, vagy ha csinosabb megjelenést szeretnénk pánt nélküli felsőt válasszunk.

  

Akik szeretik a szoknyákat, azok számos fazon közül választhatnak, ám az egyik legjobban kihasználható modell a mini vagy midi farmerszoknya, mely elengedhetetlen darabja a kismama ruhatáraknak.

  

Az igazán forró napokon azonban válasszunk inkább egy kényelmes pamut vagy lenge anyagból készült  ruhát, melyekben elviselhetőbb a hőség és a pocakunkat is leginkább ezek a modellek engedik szellőzni.

 

A legtöbb kismama ruha a jól megválasztott kiegészítők segítségével variálható, így ugyanaz a modell hétköznapokon vagy akár alkalmakra is tökéletes.

 

Sokan azonban nem szeretik a ruhákat, szoknyákat vagy egészségügyi okokból állandó gyógyharisnya viselésére lehetnek kötelezve… ezeknek a kismamáknak ajánljuk azokat a könnyű, vékony anyagból készült nadrágokat, melyek bő fazonúak és nagy melegben is kellemes viseletet garantálnak. A vagányabb kismamák, akik szeretnének divatosan megjelenni, válasszanak overálos megoldásokat, melyekben garantált a siker, ráadásul fantasztikusan kényelmesek.

 

Azok a kismamák, akik vízparton is hűsítik magukat, ajánljuk a MoNa Mama tankinijeit, melyekben pocakosan is stílusosak lehetünk – még a vízpartokon is.

A cikket szponzorálta a MoNa Mama – Pocakosan is Stílusosan
üzlet: 1137 Budapest, Katona József. u. 3.,
webshop: www.monamama.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top