Csajok Magazin

Honnan ismered fel az igazit?

Mindenki felteszi magának ezt a kérdést életében legalább egyszer, miközben élete párját keresi. És ami általában ezt a kérdést követi … Hol találhatom meg? Biztos tippet még mi sem adhatunk, de néhány jó tanáccsal azért segítségedre lehetünk.

A válasz nem olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik. A döntés nagyon nehéz. Kiválasztani azt a személyt, akivel házasságban akarsz élni, akivel le szeretnéd élni életed hátralévő idejét, akivel reggel ébredni fogsz és este nyugovóra térsz, akihez fordulnod kell, ha segítségre van szükséged, és aki hozzád fordulhat, ha bajban van, akivel vidám és szomorú perceket éltek majd át, akit nem hagyhatsz el szegénységben vagy betegségben, és aki nem hagy el téged sem.

Néhány randi, pár közös együtt töltött nap után még nem ismersz meg valakit, ez alapján még nem tudod eldönteni, hogy valóban vele akarod-e leélni az életed.

Van néhány dolog, amit mindenképpen tudnod kell párodról, mielőtt az esküvőt fontolgatnád. Íme néhány közülük:

1. A természete

Az egyik legfontosabb dolog, amire figyelned kell, a kiválasztott személy természete, viselkedése. Hogy összeköthesd vele az életed, meg kell ismerd milyen tervei vannak a jövővel kapcsolatban, hogy vannak-e egyáltalán, és hogy ezekben neked milyen szerepet szán.

2. Határozottság

Ez is egy másik fontos dolog, amit le kell tisztázz magadban, mielőtt végleges döntést hoznál. Mindnyájunknak vannak elképzelései, álmai az igaziról. Mindenkiben kialakult egy kép arról a személyről, akivel el tudná képzelni az életét. Természetesen olyat biztos nem fogsz találni, aki 100 %-ig  megfeleljen az elvárásaidnak, vagy pont olyan legyen, mint amilyennek megálmodtad, de legalább néhány vonásban hasonlítson álmaid hercegére, hogy soha ne bánd meg a választásodat a jövőben. Tisztázd le mindezt magadban és ne hozz elhamarkodott döntéseket.

3. Aktuális szerelem

Ha párkapcsolatban élsz, és már a házasság gondolata is felmerült bennetek, mindenképpen gondolkozz el azon, hogy valóban összeilletek-e. Hiszen, ne feledd: a házasság után minden meg fog változni és lehet kiderül, nem jól döntöttél, párod nem az az ember, akivel együtt tudsz élni. Hogy kapcsolatotok közös életetekben is sínen menjen fontos, hogy jól megértsétek egymást, hasonlóan gondolkozzatok és tartsátok tiszteletben egymás kívánságait, döntéseit.

4. Egyéb tényezők

Más tényezőket is figyelembe kell venni, mint például a káros szokások, a munkahelyi gondok, családi problémák. De ne feledd, a legfontosabb, hogy szeressétek egymást, jól érezzétek magatokat egymás társaságában, gondolkodjatok hasonlóan és értsétek meg egymást.

Ha ezeket a tényezőket nem veszed figyelembe az esküvő előtt, utána gondot okozhatnak. Ha viszont letisztázod őket előre és valóban úgy érzed készen állsz egy új lépésre, szerencsésnek mondhatod magad, hiszen valóban megtaláltad az igazit.

Forrás és fotó: www.alompar.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top