Csajok Magazin

Hollywood csodás átváltozásai

Naponta megtörténik. Egyik nap látod a magazinodban a kedvenc színésznőd vagy énekesed, egy ultramodern rövid frizurával, két héttel később egy díjkiosztón pedig derékig érő, csillógó, göndör hajzuhataggal osztogatja az autogrammokat. Vajon az általuk látogatott szépségszalonok rendelkeznek valamiféle méregdrága csoda samponnal, vagy újra divatban a póthaj és a paróka? A válasz sokkal egyszerűbb: tincses hajhosszabbítás.

Magyarországon és szerte európában is egyre népszerűbb ez a módszer, újra divatban az ápolt, hosszú haj.  A következőkben összefoglaljuk a technika részleteit.

Tincses hőilllesztés keratinlappal

Számtalan hajnövelő eljárással találkozhatunk manapság a nagyobb szépségszalonokban: hajfelvarrás, csomózás, lézeres, mikrogyűrűs, gyantás, ragasztós, paneles, ultrahangos stb. Mindegyik típusnak természetese vannak előnyei és hátrányai. A legújjab trend Európában és Amerikában a keratinlapos hőillesztés. Segítségképpen most az alábbi (vagy mellékelt) táblázatban összehasonlítjuk a technikát a Magyarországon legnépszerűbb módszerrel, a  hajfelvarrással.

Milyen hajat használnak a hajhosszabbításhoz?

Logikus lenne magyarországi, szalonokban, helyben levágott hajat felhasználni, de mivel naponta százas nagyságrendben készülnek a hosszabbítások ezt az igényt lehetetlen kielégíteni. Ha valaki azt állítja, hogy csak a szalonjában levágott hajból dolgozik, minimum legyünk óvatosak.  A hajnövelésre használt haj leggyakrabban ázsiából, Indiából, vagy európából (Románia, Dél-olaszország) vagy európainak mondott (Ukrajna, Moldávia, Beloruszia) forrásokból származik. A hajak választásánál fontos, hogy milyen előkezelésben részesült a nyers haj és hogy szálirányban van-e válogatva. Legjobb, ha nem kéz alól vesszük, hanem nagyob és ismertebb neveket keresünk akik garanciát is vállalnak a haj minőséségére, ilyen pl. a francia Balmain cég akik piacvezetők ezen a területen.

Nagy Melinda Hajhosszabbítás-szakértő, hajgyógyász

Beauty expressz hajhosszabbító szalon

 

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top