Csajok Magazin

Hogyan válassz megfelelő szempilla stylistot?

Csodálattal nézed a filmsztárok igézően csábító pilláit? Néhány tippünk segítségével Te is megtalálhatod a megfelelő szakembert, aki pontos, precíz, minőségi munkájával elbűvölő tekintetet varázsol Neked!

A 3D szempillák egyre ismertebbek a magyar nők körében is, de vajon tudod-e mire figyelj, mielőtt kiválasztod a számodra megfelelő szakembert? Érdemes időt szánnod rá és alaposan körbenézned, hiszen Te sem szeretnéd, hogy kis idő elteltével sérült, kiritkult szempilláid legyenek!

Mire érdemes figyelned?
– Hány szálat fognak felhelyezni szemenként? Minőségi munkával 90-110 szálat is fel lehet helyezni szemenként, ez lesz igazán természetes hatású!
– Mennyi ideig tart az applikáció? Ha ez kevesebb, mint két óra… gondolkozz el!
– Hol szerezte diplomáját a stylist? Le is vizsgázott, vagy csak részt vett egy tanfolyamon? Továbbképzi-e tudását?
– Milyen anyagokkal dolgozik?
– Figyeljük, ki milyen szakmai díjat nyert el. Az Xtreme Lashes lett például az Intercoiffure nemzetközi szakmai szövetség és magazin által megkérdezett több ezer szakember döntése alapján a legjobb szempilla hosszabbító cég!

Mi is a szálankénti szempilla-hosszabbítás lényege?
A szempilla hosszabbítás – ha szakszerűen végzik – egy nagy odafigyelést, precizitást igénylő munka.
A természetes szempillákra szálanként egy szintetikus szempillát ragasztanak, amely egészen a természetes szempilla kihullásáig fennmarad, és nem esik le magától. A kihullott, természetes pillák helyére újak nőnek, és a 3-4 hetente esedékessé váló töltésen az időközben megnőttekre kerül az új hosszabbítás.
A rossz munka hamar kiderül, hiszen ha a vendégnek 1 hét után alig maradt a meghosszabbított szempillákból, akkor a szempilla stylist rossz munkát végzett.

Milyen a szép szempilla-hosszabbítás?
Egy nőnek átlagosan kb. 120-180 szempillája van szemenként. A szép munka nemcsak hosszabbít, hanem dúsít is, ezért szemenként minimum 70-80 (de inkább több) pillaszál kell az egységesen dús hatás eléréséhez. Ennél kevesebb esetén annyi látszik, hogy egy-egy pilla túllóg a természetes szempillaíven.

Hogy lehet elérni a természetes hatású, dús szempillasort?
Jó előkészítéssel: Fontos az alapos tisztítás, zsírtalanítás, mely erre a célra kifejlesztett anyagokkal történik; e nélkül nincs megfelelő tapadófelület, és az applikált pillák néhány nap alatt leesnek.
Aprólékos applikációval: Az applikált pillák számát a ragasztóanyag minősége és a stylist megszerzett tudása határozza meg. Fontos az alapos képzés, ezt a szakmát nem lehet néhány óra alatt elsajátítani. A másik fontos tényező a ragasztó minősége. Ha egy ragasztó sűrű, nehéz, a szempilla jobbról és balról is magához ragaszt egy-két szempillát. Az eredmény: csomós hatás. Ráadásul ha a csomóssá vált természetes szempilla nőni kezd, magával húzza a frissen kibújt bébipillákat is, így a vendég saját pillasora súlyosan károsodik, kitépődik, a későbbi töltés lehetetlenné vagy bajossá válik.
Stylinggal: A szempilla-hosszabbítás egyik alapvető követelménye, hogy a szakember szép, természetes szempillaívet alakítson ki. A megfelelő stylinggal korrigálni lehet a szemformát is. Távol ülő szemeket például optikailag közelebb lehet hozni, lefele hajló szemeket megemelni.

Kinek ajánljuk az Xtreme Lashes szempilla hosszabbítást?
– Aki szeretne még hosszabb, még ívesebb szempillákat.
– Aki szeretne még dúsabb szempillákat. Xtreme dúsító hatás szemenként + 90-110 szempillával.
– Akinek fontos, hogy a meghosszabbított pilláról azt higgyék, hogy a sajátja.
– Aki már ébredéskor is szép szeretne lenni.
– Akinek nincs ideje folyamatosan sminkjével törődni.
– Aki sokat sportol és nem szereti, ha szempillafestéke elkenődik.
– Akinek fontos, hogy a szépségipar legbiztonságosabb módszerével, allergiamentes ragasztóval hosszabbítsák meg pilláját.
– Aki hisz abban, hogy szépségének egyik legfontosabb része a tekintete.

Az Xtreme Lashes különleges felhelyezési módja és az egymást optimálisan kiegészítő termékei révén érhető el, hogy az Xtreme Lashes 3D műszempillák a higiénikus felhelyezést követően hosszan tartanak.

Miért más az Xtreme Lashes?
Az Xtreme Lashes a legnívósabb közéleti események (Cannes-i, Berlini és Velencei filmfesztivál, Oscar-díj átadás) hivatalos „szempillaszállítójaként” igazolta, hogy kizárólag erre a területre fókuszálva a mezőny élén halad!

Az Xtreme Lashes diplomával rendelkező stylistok olyan jól képzett szakemberek, akik a legmagasabb minőségű szolgáltatást nyújtják Neked. Hogyan érjük ezt el? Az Xtreme Lashes diplomával, melyet nagyon szigorú vizsgával szerezhetnek meg és folyamatos képzéssel tarthatnak meg a szakemberek.
Az Xtreme Lashes applikáció az egyedülálló Irritáció-minimalizáló rendszerrel történik, melynek egyik alapja a Flex Fusion ragasztó. Ezt a ragsztót allergiásokon tesztelve fejlesztették ki, hogy az applikáció az Ön számára a lehető legbiztonságosabb legyen.
Termékeink a legmagasabb minőségűek és színvonalúak.
A szempillák teljesen természetes hatásúak.
Stylistjaink nem csak „szempillaapplikátorok”, ügyelnek a szem stylingjára is.
Az Xtreme Lashes applikáció során a stylistok 180-220 szempillát is fel tudnak helyezni a szempárra, de alapkövetelmény a 140 pilla. Ezt csak az Xtreme Lashes garantálja!

Miben más a minőségi szempilla-hosszabbítás?
– A helytelen applikáció, a nem megfelelően előkészített és letisztított szempillák fertőzéshez vezethetnek.
– Az összecsomósodott szempillák növéskor fájdalmat okozhatnak, és károsítják a saját szempillát, mely akár a szempilla idő előtti kihullásához is vezethet.
– Természetellenes hatású szempillasor.
– Bizonyos gyenge minőségű ragasztók károsíthatják a szempillákat.
– A rossz minőségű ragasztók felbontás után hamar beszáradnak.
– A vendégek elmaradnak.

– A szintetikus, jó minőségű szempillák megtartják eredeti ívüket, nem törnek meg, nem hajlanak össze-vissza és követik a természetes pillasor ívét.
– A gyakorlott és levizsgázott szakemberek biztonságosan, a megfelelő higiénés előírásokat követve, ellenőrzött módszerekkel végeznek hosszabbítást.
– A jó pap is holtáig tanul. Egy tanfolyamon nem lehet mindent elsajátítani. Az alaptanfolyamot követően ajánlott elvégezni a haladó tanfolyamot is.
– Olyan minőségi termékekkel érdemes dolgozni, melyek az orvosi gyakorlatból kerültek át a szempilla-hosszabbításba.
– A színvonalas munka nem ér véget a kozmetikai szalonban, a vendéget otthonába is elkísérik a speciális ápolótermékek és sminkszerek.
– A vendég elégedett és örömmel tér vissza a töltésekre.

Búzás Mónika
dipl. szempilla stylist
tel: 30340 4348
www.szempilla.co.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top