Csajok Magazin

Hogyan szervezzünk egyszerű esküvőt?

A kislányok tökéletes esküvőről álmodoznak. Viszont, a tökéletes esküvő megszervezése a szülők számára költséges és stresszes lehet. Ehelyett a menyasszony és a vőlegény inkább egy egyszerű esküvőt is válaszhat az emlékezetes napra. Az egyszerű esküvők lehetővé teszik, hogy minden egyes személy megmutassa személyiségét. Az ilyen esküvők megszervezése megkíméli a szervezőket a stressztől és a túlzott pénzköltségektől. íme pár ötlet, hogy hogyan szervezz egyszerű esküvőt.

1. Csak a közeli barátokat és a családot hívd meg

Ha az esküvői meghívottak listája rövid, pénzt spórolsz meg és nyugodt, egyszerű esküvőt tudsz  majd szervezni. Ne feledd, nem minden meghívott vendég fog részt venni az esküvőn.

2. Olyan helyszínt válassz, ami tükrözi a személyiséged

Néhány egyszerű esküvői helyszín ötlet: az udvar, a kert, a tengerpart vagy borospince. Ezek a helyek mind alkalmasak úgy egy hivatalos, mint egy családias esküvő számára. Fontolóra veheted, hogy az esküvői szertartást és a fogadást egy helyen tartsd meg.

3. Válassz alkalomhoz illő ruhát

A menyasszony választhat egy szimpla fehér ruhát, vagy esetleg egy egyszerűbb nyári ruhát is. A meghívottak is magukra ölthetnek egy nyári ruhát, vagy bármit, ami illik az esküvő témájához. Fontos, hogy a meghívottakat tájékoztasd az alkalomhoz illő öltözetről.

4. Találj ki egy egyszerű menüt

Tervezz egy egyszerű előételt és falatozni valót a hagyományos esküvői menü helyett. Válaszd ki a kedvenc fogásaidat és iktasd be azokat az étlapba. Esküvői torta helyett felszolgálhatnak teasüteményt vagy egyik kedvenc süteményedet. Ezeket mind egyszerűen tálalhatod.

5. Adj teret a természetes szépségnek

Akármilyen esküvői helyszínt is választasz, szükséged lesz díszítésre. Az egyszerű díszítés kiemelheti a hely természetes szépségét. Vásárolhatsz friss virágokat  vagy cserépbe ültetett növényeket, amelyeket hazavihetsz az esküvő után.

6. Tervezd magad a meghívókat

Engedd, hogy a meghívó tükrözze az esküvő stílusát. Például ha egy tengerparti, vagy tóparti esküvőt szeretnél, a meghívót kézbesítheted üvegben. Ha a meghívottak száma kevés, kézbesítsd a meghívót személyesen. A meghívók tükrözhetik a kreativitásodat és az esküvő témáját is.

Forrás és fotók: http://www.alompar.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top