Csajok Magazin

HIEMT-SculptX kezelés az izmok megerősítésére és felépítésére

Engedjétek meg, hogy bemutatkozzunk nektek. A legnagyobb motiváció számunkra az,  ha a vendégünk elégedett, ez motivál minket napról napra, “az az érzés, amikor a vendég a tükörbe néz és elmosolyodik”. Hisszük, hogy az önbizalom ajándékozható. Hisszük, hogy a NŐ akkor boldog, ha elégedett magával. Imádjuk a munkánkban azt, hogy ehhez mi segíthetjük hozzá a vendégeinket!

Szalonunk folyamatosan bővül, ez a munkába vetett hitünk, elszántságunk, maximalizmusunk és a  barátságunk gyümölcse. Kozmetikusi végzettségünk lehetőséget nyújt szakszerű tanácsadásra, teljeskörű állapotfelmérésre. Igyekszünk a vendégeinknek a lehető legjobb szolgáltatást nyújtani!

Miben különbözik a HIEMT- Sculptx eljárás a többi testkontúr kezeléstől?

Az elmúlt 15 év során számos nem invazív testkontúr-kezelés vált elérhetővé, amelyek segítenek a vendégek testének karcsúsításában és kialakításában olyan problémás területeken, amelyek ellenálltak az étrendnek és a testmozgásnak.  Sok más rendszer a nem kívánt zsíroktól való megszabadulásra összpontosít, a HIEMT-SculptX az izmok megerősítésére és felépítésére törekszik. Ez az eljárás nagyszerű kiegészítő kezelés lehet mindazoknak, akik diétával és testmozgással nem tudnak megszabadulni a kívánt zsírtól.

A Hollywood-i hírességek legújabb kedvenc kezelését veheted igénybe a Buda Lux Esztétikai & Szépségközpontban. A forradalmian új eljárás 2019-ben rengeteg nemzetközi díjat elnyert és világszerte ismertté vált. Nem csoda, hiszen bámulatos eredményekkel igazolható a gép hatása. A gépet szívvel ajánljuk azoknak a kismamáknak akik császármetszésen estek keresztül és már nem szoptatnak. A Hiemt – SculptX izomstimulációs kezeléssel fantasztikus eredményeket értünk el szétnyílt hasfallal rendelkező pácienseinknél.  A gép kezelőfejei elektomágneses mezőt hoznak létre, mely rendkívül erősen stimulálja az izmokat. Az extrém izommunka zsírt éget és gyorsítja az anyagcserét, így GYORSAN tökéletesebb és egészségesebb alakot eredményez. A kezelés során a test adottságainak megfelelően építjük fel az edzésprogramot, edzésről edzésre növeljük az intenzitást.

Kezelhető területek: has, popsi, combok, kar, váll, vádli.

Hogyan működik a HIEMT-SCULPTX gép?

A magas frekvenciájú-azaz nagyon gyors hullámok kontrakciót és elernyedést váltanak ki az izmokból, mely növeli az izmok aktivitását. Egy 30 perces kezelés során 35-40 000 izom összehúzódás történik, amely körülbelül 20.000 felüléssel egyenértékű. 20.0000. felülés fél óra alatt. Jól hangzik igaz?

Egyszerre épül az izom, ég a zsír, és gyorsul az anyagcsere!

Ennek a nagy erőkihatásnak köszönhetően azonnal a zsírsejtekből energiát akar felhasználni, amire a zsírsejtek nincsenek felkészülve, hiszen  soha nem kellett még ekkora mennyiségben lipáz enzimet kibocsátani és szabad zsírsavat felszabadítani az izmok számára. Ez sokként éri a zsírsejteket , nagy mértékű lipolízoist elindítva és felszabadítva rengeteg szabad zsírsavat, melynek köszönhetően zsírszövet is csökken! A kezelés következtében erősebb izmokat, vékonyabb zsírréteget, feszesebb bőrfelületet és tónusos testet kapunk! A kezelés legvégén, a nagyobb térfogatú izomszövet több energiát igényel, azaz gyorsul az anyagcsere.

Mire ajánljuk a HIEMT_SCULPTX kezelést?

 • Has körfogatának csökkentésére, hasizom definiáltságának növelése
 • Törzs izmainak erősítésére
 • Petyhüdt kar feszesítésére
 • Fenékemelésre
 • Combizmok erősítésére, comb térfogatcsökkentésére
 • Szétnyílt hasizom kezelésére, szülés után

Ajánlott kezelések száma: Egy kúra 3 hét és 6 kezelésből áll, melyet hetente 2 alkalommal ismétlünk. Egy kezelés időtartama: 30 perc.

Kontraindikációk:

 • Fémprotézis
 • Fogamzásgátló spirál
 • Terhesség, szoptatás
 • Menstruáció ideje alatt
 • Pacemaker
 • Sérv

A kezelés nem jár fájdalommal és kellemetlen mellékhatásokkal sem, egyedül egy kis izomláz követheti. Fontos a sok víz fogyasztása és a fehérje bevitel.

Várunk sok szeretettel minden vendéget a 1024 BUDAPEST MARGIT KRT. 43-45. cím alatt található Budalux szalonunkban.

Elérhetőségek:

telefon szám: +36 20 210 4634

e-mail: budaluxesztetika@gmail.com

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top