Csajok Magazin

Hétköznapi mesevilág a valóságban

Varázskert BabamamaHáz

Semmi abrakadabra, semmi hókuszpókusz. Nincsen varázspálcájuk, sem csillagos köpenyük, a Varázskert BabaMamaHáz vendégei mégis vidámabban, boldogabban mennek haza, mint ahogyan megérkeztek.
A Varázskert BabaMamaHáz Zuglói Gyermekközpont immár négy éve várja a kisgyermekes családokat kellemes, családias, bababarát környezetben.

Mindenkit meleg teával és ingyen elvihető magazinok tárházával várnak, és míg a legkisebbeket zenés baba-mama foglalkozásokra, a nagyobbakat játékos fejlesztő órákra várják, pontos órarend alapján. Tanulhattok a Varázskaticákkal angolul, részt vehettek haboskakaóval jutalmazott bábos-tornán vagy akár megismerkedhettek a néptánc és balett alapjaival is.

Varázskertben akár egész nap ott lehettek, hiszen a só-homokozóban és a játszótérben mindenki otthon érezheti magát, ami ingyenes hiszen Náluk csak a foglalkozásokért kell fizetni.
De rendezhetitek itt hétvégén a zsúrotokat is bármilyen mesetörténetben, létszámkorlát nélkül, hiszen a Varázskaticák ebben is már nagyon rutinosak! Próbáljátok ki, már újszülött kortól, a babák, a mamák és az egész család örömére!

A Varázskert BabaMamaHáz Zuglói Gyermekközpontról további információt olvashattok a http://www.babamamahaz.hu/ oldalon.

Nyitva tartás: hétköznap 9 – 19 óra hétvégén zárt körű rendezvények esetén
Hétköznapi mesevilág a valóságbanCímünk: 1141 Budapest Szugló utca 83-85. (a Nagy Lajos király útja mellett, a zuglói gyermekorvosi rendelővel szemben)

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top