Csajok Magazin

Harc a gonosz narancsbőr (cellulit ) ellen

Minden Hölgy figyelmét szeretnénk felhívni a megelőzésre illetve a probléma megoldására, ugyanis rendszeres mozgással, helyes táplálkozással és megfelelő alakformáló szakember segítségével eltüntethető illetve meggátolható a cellulit kialakulása.

 Adottságainkat, testfelépítésünk öröklött jegyeit persze nehéz lenne egycsapásra  megváltoztatni, ám aggodalomra még így sincs semmi ok. A
narancsbőr csökkentéséhez illetve megelőzéséhez ma már számos eljárás áll a modern szépségszalonok  rendelkezésére. De azért ennyire  ne siessünk előre…
Vajon szépséghiba vagy betegség a narancsbőr???
A narancsbőrnek négy, jól elkülöníthető fokozatát ismerjük.
Az első fokozat: 
Ha ilyen típusú narancsbőrünk van, akkor a bőrünk felülete még sima, de ha használjuk a csippentős trükköt, akkor az összenyomott bőr alatt már látszik a cellulitra utaló apró elváltozás. Ilyenkor még egyáltalán nem kell kétségbeesni, ez a stádium még könnyen kezelhető.
A második fokozat: 
Fekvő helyzetben még nem látszik, de ha felállunk, akkor már észrevehető a narancsbőr, anélkül, hogy összenyomnánk a bőrünket. Ilyenkor már ki kell alakítanunk magunknak egy kezelési-tervet, és lépéseket kell tennünk a cellulit felszámolására.
A harmadik fokozat: 
Sajnos már fekve is, állva is határozottan látszik a narancsbőr. Akár már feszes ruhán keresztül is körvonalazódik.  Ez ellen a fokozat ellen, már életmód váltással és rendszeres kezeléssel kell küzdeni.
A negyedik fokozat:
Érintésre fájdalmas dudoros bőr mely szakorvosi beavatkozást igénnyel.
Ebben a stádiumban kezelés csak orvosi felügyelet mellett lehetséges!!!
A nyugati társadalmak szépség-divatjának behódoló, a másságot nehezen elviselhető közvéleménye csak a nádszál karcsú, makulátlan bőrű tévéreklám ideált favorizálja…
De az vesse az első követ  ”töltött galamb” nőtársaira, aki még soha életében nem próbált vagy vásárolt magának valamilyen karcsúsító vagy feszesítő kezelést vagy készítményt. Hiszen a narancsbőr nem válogat!
Mi egyszerre kezeljük a NARANCSBŐRT, CENTIKET, KILÓKAT és a BŐRFESSZESSÉGET.
Az állapot felmérés nálunk INGYENES, szalonunk pedig a legújabb technikák és a legjobb szakemberek segítségével állítja össze Önnek a megfelelő csomagot (ALPHA MINS KAPSZULA, SILK LIGHT TESTKEZELÉS 3IN 1, MASSZÁZS.
Várjuk Sok szeretettel! Beauty 88 Stúdió,
www.b88.hu; „Mert a szépség nálunk kezdődik”
Budapest, II. ker., Sodrás u. 14. Tel.: 06 1 2000 443; 06 30 233 88 88
Szilágyi Dóra
Gyógy-masszőr Dietetikus
Alakformáló szakember
Elérhetőség: +36/20-266-8312

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top